Participació Pla local de joventut 2020-2023

El Pla Local de Joventut de Gurb és una eina metodològica que ens permet respondre millor a les necessitats dels joves de Gurb, ja que ens ajuda a planificar les polítiques adreçades a la població jove i així conèixer, decidir i dirigir les diferents actuacions.

Aquesta eina ens permet dissenyar quines són les intervencions més adequades en funció de les necessitats i inquietuds existents dels joves del municipi i els recursos i els mitjans disponibles que tenim al nostre abast.

Volem saber les vostres opinions, propostes, consells...... Si voleu dir-hi la vostra ho podeu fer omplint el formulari seüent:
 
 
 
 
 

Avís de protecció de dades

 
L'Ajuntament de Gurb és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament: Veure les condicions.