Digues la teva sobre el Turó del Castell de Gurb

Què en penses. Què no t'agrada. Què hi trobes a faltar. T'agrada?  Què hi canviaries.  Hi vas mai?  Tens alguna proposta.....
 
 
 
 
 
 
  Si
  No
 
Escriu el text de l'imatge
 
 
D'acord amb l'art.5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals recollides en aquest formulari s'incorporaran al fitxer "digues castell de Gurb", el responsable del qual és l'Ajuntament de Gurb. Les vostres dades es tractaran amb l'única finalitat de rebre informació que faci referència al Turó del Castell i de les conclusions que es puguin treure d'aquesta campanya. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d'adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, a l'adreça gurb@diba.cat. 

 

Avís de protecció de dades

 
Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LPD). Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable l’Ajuntament de Gurb.