Digues la teva sobre el Turó del Castell de Gurb

Què en penses. Què no t'agrada. Què hi trobes a faltar. T'agrada?  Què hi canviaries.  Hi vas mai?  Tens alguna proposta.....
 
 
 
 
 
 
  Si
  No
 
Escriu el text de l'imatge
 
 
D'acord amb l'art.5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals recollides en aquest formulari s'incorporaran al fitxer "digues castell de Gurb", el responsable del qual és l'Ajuntament de Gurb. Les vostres dades es tractaran amb l'única finalitat de rebre informació que faci referència al Turó del Castell i de les conclusions que es puguin treure d'aquesta campanya. Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d'adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, a l'adreça gurb@diba.cat. 

 

Avís de protecció de dades

 
L’Ajuntament de Gurb és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament: Veure les condicions.