Participaci├│ ciutadana

Aquest és un espai obert a tothom que vulgui fer alguna aportació o suggeriment a l'equip de Govern del nostre Ajuntament.

Aquí teniu un espai obert a la participació ciutadana, perquè entre tots puguem fer del nostre municipi un lloc millor i més agradable per a viure-hi.

A Gurb no hi ha establerts consells territorials, consells de ciutat o consells sectorials.
La participació dels ciutadans per poder plantejar qualsevol tipus de queixa, consideració o consulta es fa mitjançant mecanismes informals o es pot fer a través d'aquest apartat de Participació Ciutadana.

L'Ajuntament de Gurb ha posat en marxa una app del municipi, es tracta d'una aplicació gratuïta, de fàcil ús, i que té com a objectiu ser un canal de comunicació directe entre l'Ajuntament i el ciutadà.

L'app de Gurb està disponible tant per a dispositius mòbils Android, com per a dispositius Apple. Per descarregar-vos-la heu d'accedir a "Play Store" (Android) o bé a "l'App Store" (Apple), i cergar "Gurb".


Us convidem a utilitzar aquest espai.
Moltes gràcies per la vostra col.laboració.


DÓNA'NS LA TEVA OPINIÓ:
  SÍ
  NO
 
 
 
 
 

Avís de protecció de dades

 
L'Ajuntament de Gurb ├ęs el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecci├│ de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD ) i la Llei Org├ánica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa li facilita la seg├╝ent informaci├│ del tractament: Veure les condicions.