});

Setmana de la mobilitat sostenible i segura

A Gurb es realitzaran diferents actes en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
Del 16 al 22 de setembre es celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

El diumenge 17 de setembre a la plaça del Soler tindrà lloc la 1ª Fira de la Sostenibilitat, que començarà amb un esmorzar popular i on es podrà veure una exposició de vehicles elèctrics, participar en diferents tallers i demostracions entre d’altres activitats.També es celebrarà la fira comercial de 9 del matí a les 2 del migdia a la Plaça del Soler on a més hi haurà una Ecoestació de reciclatge. El mateix diumenge a partir de les 9 del matí també hi haurà la inauguració del carril bici (al camí de Mas Barcons que uneix El Soler amb la Plaça del Triangle) i una pedalada popular.

El divendres 22 de setembre es celebrarà el dia sense cotxes amb activitats a Les Escoles amb un circuit viari i a l’Institut on, amb la col•laboració de Cicles Vic, és podrà portar la bicicleta a passar la ITB (per a bicicletes) i es muntarà una eco estació per aprendre a reciclar.

A més durant tota la setmana el bus de Gurb a Vic serà gratuït, també us animem a participar a les xarxes socials amb l’etiqueta #Mobilitat2017.

Per més informació podeu consultar els documents adjunts.


Documents relacionats

Tiptic  (pdf, 1.93 mb)
Fira sostenibilitat (pdf, 1.35 mb)
Pedaldada (pdf, 1.39 mb)