L'App Gurb

Estrenem una aplicació amb l’objectiu de ser un canal de comunicació directa entre l’Ajuntament i el ciutadà.
L’Ajuntament de Gurb ha posat en marxa una App, es tracta d'una aplicació gratuïta, de fàcil ús. L’App Gurb, permet portar tot el municipi a la butxaca, ja que conté informació referent a les notícies del municipi, l’agenda d’actes, informació d’interès... Tanmateix, l’App també permet al ciutadà enviar incidències, i rebre informació sobre les regidories, activitats o entitats municipals que el ciutadà desitgi. Algunes entitats com Les Escoles, Institut de Gurb, l’Escola Bressol la Quitxalla, les activitats esportives, l’Escola de Música o les AMPA podran emetre comunicats d’interès. A més, en cas que hi hagi alguna comunicació d’emergència per part de l’Ajuntament, ho podeu rebre amb la màxima diligència.

L’App de Gurb està disponible tant per a dispositius mòbils Android, com per a dispositius Apple. Per tal de descarregar-vos-la heu d’accedir al Play Store (Android) o bé a l’App Store (Apple), i cercar “Gurb”.

Per tal de poder explicar-vos més detalladament el seu funcionament i les diferents possibilitats que ofereix aquesta nova eina, el proper dia 6 de febrer a les 19h a la Sala de Cultura tindrà lloc la presentació i posada en marxa de l’App de Gurb.