Matinal de Spinning per La Marató a Gurb

Gurb se suma a la Marató, i ho fa amb una matinal de Spinning.
El proper dissabte 14 de desembre a partir de 10h tindrà lloc una matinal de Spinning al Recinte del Mas l'Esperança de Gurb, a la que us animem a participar i aportar el vostre granet de sorra.

Aquest 2019 La Marató de TV3 està dedicada a les malalties minoritàries. Les malalties minoritàries són patologies molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000. Actualment, n’hi ha descrites unes 7.000 i al voltant del 80% són d’origen genètic. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. A Catalunya, es calcula que hi ha 400.000 persones amb una malaltia rara. Com que són tan desconegudes, poc freqüents i nombroses, sovint el diagnòstic correcte triga anys a arribar. Un cop diagnosticats, el40% dels pacients no tenen tractament. Segons els experts, dos dels objectius més urgents de la recerca en malalties minoritàries són les proves per detectar-les en el moment de néixer i els tractaments eficients i segurs, com la teràpia gènica, que s’ha desenvolupat molt en els darrers anys. Els recursos recaptats per La Marató 2019 contribuiran a impulsar aquests i altres objectius de la recerca.

L’aportació mínima per participar a la matinal de Spining de Gurb és de 5€ que es destinaran integrament a la Marató de TV3. Les inscripcions es poden realitzar al Punt Jove de Gurb o el mateix dia de l'activitat.