Benvolgudes i benvolguts veïnes i veïns,

Us volem recordar algunes de les informacions que ja s’han publicat, tant a la web municipal www.gurb.cat com a les xarxes socials municipals i que en aquests dies us poden ser d’interès:
1. Les oficines de l’Ajuntament de Gurb estan tancades al públic fins a l’aixecament del confinament. L’atenció al públic es continuarà prestant a través dels següents canals:

• Telèfon al 93 8860166 de 8:30h a 15:00h
• Correu electrònic: gurb@diba.cat.
• Fora d’aquest horari, i per urgències justificades relacionades, podeu trucar al telèfon 660386052.
• Per registre de documents www.gurb.cat via e-Tram.

2. El Consultori Local està tancat i s’ha derivat l’atenció sanitària a l’ABS VIC NORD (Cap Osona) situat a la Plaça Divina Pastora, 6 de Vic. Telèfon 938891012.

3. L’Oficina de correus de Gurb torna a està operativa, oferint serveis mínims de dilluns a dissabte de 9:30h a 11:30h. Només es repartiran cartes urgents.

4. L’Ajuntament de Gurb, està al vostre servei per ajudar-vos en qualsevol necessitat que pugueu tenir aquests dies. No dubteu a contactar-nos a través de qualsevol dels mitjans disponibles. Podeu seguir tota la informació de les xarxes socials de l’Ajuntament de Gurb (Twitter, Facebook i Instagram), App de l’Ajuntament de Gurb i pàgina web municipal www.gurb.cat.

5. Per urgències sanitàries cal trucar al 061 o al 112.

Aprofito per agrair als comerços d’alimentació, farmàcia i empreses que aquests dies tenen la persiana oberta i que permeten que els veïns i veïnes de Gurb puguin abastir-se d’aliments i productes de primera necessitat. També voldria posar en valor la resposta espontània en la creació d’una xarxa de voluntariat a la qual també s’hi van oferir diverses empreses del teixit productiu del municipi.

Per últim, volem agrair-vos el vostre compromís i responsabilitat en el compliment de les restriccions i mesures adoptades per evitar la propagació del coronavirus, i us demano que seguiu en tot moment les indicacions que us puguin arribar des de les administracions per contenir la seva transmissió. Estic plenament convençut que quan tot hagi passat ens retrobarem en qualsevol dels magnífics paratges del nostre estimat municipi.

Josep Casassas Jordà
Alcalde de Gurb, 31 de març de 2020.