30/03/20

Com tenir cura del nostre benestar durant el confinament

Després de l'impacte inicial del confinament, la notícia que aquesta situació s'allargarà fa més necessari que mai que tingueu cura del vostre benestar emocional per afrontar aquests dies, per això, et proposem una sèrie de consells per sentir-te millor.
Foto
29/03/20

Recollida de gespa

Un any més, amb l'arribada del bon temps, l'Ajuntament posa en marxa el servei de recollida de gespa.Us recordem que aquest servei es fa per mitjà dels contenidors individuals de que disposa cada veí. En cas de no disposar-ne, o bé tenir-lo molt deteriorat, cal posar-se en contacte amb l'Ajuntament.
26/03/20

Tancament de l'oficina de l'ORGT

D’acord amb l'estat d'alarma decretat pel Govern de l'Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus COVID-19, i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malatia, les instal.lacions de l'Organisme de gestió tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mestres duri aquesta situació excepcional.
25/03/20

Ús dels contenidors durant l'estat d'alarma per coronavirus

Recomanacions:Com a norma general, cal que es faci la selecció de residus habitual: orgànica, multiproducte, vidre i rebuig.Transporteu la brossa amb guants o mocador de paper.
Cartell
  anterior     1  -   - 3  - 4  - 5     següent