Casal d'Estiu i setembre de Gurb 2019

Dijous, 16 de maig de 2019

Piirates i corsaris, viu les aventures dels pirates més valents és la proposta pel Casal d’Estiu Municipal d’aquest any a Gurb.

Un servei d’educació en el lleure, per infants de 3 a 12 anys d'edat (P3 a 6è.), que l’Ajuntament ofereix la darrera setmana de juny, tot el juliol i del 2 al 6 de setembre, en horaris de matí de 9 a 13 h o de 9 a 15 h si es queden a dinar, de dilluns a divendres.

El Casal es realitzarà a les Escoles de Gurb i està organitzat per la regidoría d’Ensenyament de Primària i l’Escola de Música amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’AMPA de l’Escola de Gurb.

Les places són limitades per odre d’inscripció. Tindran perferència els empadronats a Gurb i els alumnes de les Escoles de Gurb.

Les inscripcions començaran el dia 27 de maig, el termini per les setmanes de juny i juliol és fins el 7 de juny i el dimecres 19 de juny a les 9 del vespre es realitzarà una reunió informativa per les famílies inscrites. Als documents adjunts podeu trobar información ampliada així com la butlleta d’inscripció.

El termini d'inscripció per la setmana de setembre és fins el dia 11 de juliol a les 14 h. 

Per a més informació, us podeu adreçar a l’Ajuntament al tel.93 886 01 66 o per mail gurb@diba.cat.

Inscripcions:

  • A l'Ajuntament de Gurb de 8.30 a 15 h ( fins el 7 de juny a les 14:00h)
  • Telemàtiques a www.gurb.cat (El formulari per inscripcions on-line estarà actiu a partir del 27 de maig i fins el 7 de juny a les 14 h) per les inscripcions al casal d'estiu.

COMUNICAT: 

“Com ja heu vist la temàtica del Casal d’Estiu d’enguany és de pirates i corsaris. Si alguna persona té a casa seva alguna cosa relacionada amb el mar i li agradaria que els nens del casal ho poguessin veure, o venir al Casal a ensenyar-nos-ho estaríem molt agraïts. (per exemple: saber fer nusos de mariner, col·lecció de fòssils a casa, etc.)

Si tens alguna cosa a ensenyar-nos posa’t en contacte a través del correu: casal.ajgurb@gmail.com.”

Darrera actualització: 13.03.2020 | 19:15