Setmana europea de la Mobilitat 2019

Dijous, 12 de setembre de 2019

Arriba el dia sense cotxes, la 3a. Fira de la Sostenibilitat i la Pedalada Popular.

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que enguany arriba als 20 anys celebrant i promovent la mobilitat sostenible.

Una setmana que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Amb el lema “Camina amb nosaltres!”, la Setmana del 2019 ens anima a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca! , també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament

El divendres 20 de setembre es celebrarà el dia sense cotxes amb activitats a Les Escoles i a l'Institut on és podrà portar la bicicleta a passar la ITB (per a bicicletes) a càrrec d'un tècnic especialitzat. Quedaran tallats els carrers: de l'Ametller, de l'Olivera i Vallès. El diumenge 22 de setembre a la plaça del Triangle tindrà lloc la 3ª Fira de la Sostenibilitat, que començarà amb una bicicletada i un esmorzar popular. Durant tot el matí hi haurà l'Ecoestació per aprendre a reciclar i es realitzaran tot un seguit d'activitats.

Us animem a participar en les xarxes socials amb l'etiqueta #Mobilitat2019.

Per més informació podeu consultar el document adjunt.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 19:07