Jornada informativa per a empresaris/àries i propietaris/àries dels polígons

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Gurb, juntament amb Creacció organitza una jornada informativa i de debat entorn dels 7 polígons del municipi.

Després d’aquest període d’incertesa, que esperem que hàgiu passat amb salut i de la millor manera possible, ens agradarà compartir una sessió amb les empreses de Gurb i poder parlar de les actuacions i iniciatives que s’estan duent a terme i que volem iniciar en els propers mesos. Compartirem el programa de talent i noves oportunitats en digitalització, el servei d’assessorament a les empreses, el projecte Pro energia Osona - grup de compra d’energia, el servei de manteniment, mobilitat i la gestió de residus a polígons, etc.

Així mateix, ens agradarà conèixer de primera mà algunes de les vostres preocupacions i inquietuds relacionades amb el vostre sector i el desenvolupament de la vostra activitat en les zones industrials del nostre municipi.

La jornada tindrà lloc el proper 2 de juny a les 9:00 hores a la sala de la cultura de l’Ajuntament de Gurb (Mas l'Esperança, s/n). Per qüestions de salut, us demanem que vingueu amb mascareta.

Us hi esperem i us agrairíem que ens confirmeu la vostra assistència en el següent enllaç o contactant a:

  • Formulari inscripció: https://tuit.cat/0fe0M
  • O trucant a l’Ajuntament de Gurb (tel. 938 860 166) i demanar per Eva Cots o Txell Tort.
Darrera actualització: 31.05.2021 | 13:04