Participació al Pla Local de Joventut 2020-2023

El Pla Local de Joventut de Gurb és una eina metodològica que ens permet respondre millor a les necessitats dels joves de Gurb, ja que ens ajuda a planificar les polítiques adreçades a la població jove i així conèixer, decidir i dirigir les diferents actuacions.

Aquesta eina ens permet dissenyar quines són les intervencions més adequades en funció de les necessitats i inquietuds existents dels joves del municipi i els recursos i els mitjans disponibles que tenim al nostre abast.

Volem saber les vostres opinions, propostes, consells... Si voleu dir-hi la vostra ho podeu fer emplenant el formulari següent:

Participació al Pla Local de Joventut 2020-2023

Avís legal

Permisos RGPD i condicions legals

  • Accepto la política de privacitat: L’Ajuntament de Gurb és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD).
  • Fi del tractament: Subscripció als butlletins informatius.
  • Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció.
  • Drets que assisteixen a l'Usuari: o Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. o Dret d'accés, rectificació i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. o Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
  • Dades de contacte per exercir els seus drets: o Adreça postal Ajuntament de Gurb · Mas l’Esperança · 08503 Gurb o Adreça electrònica gurb@diba.cat
Darrera actualització: 16.12.2020 | 14:09
Darrera actualització: 16.12.2020 | 14:09