Participació ciutadana

Aquest és un espai obert a tothom que vulgui fer alguna aportació o suggeriment a l'equip de Govern del nostre Ajuntament.

Aquí teniu un espai obert a la participació ciutadana, perquè entre tots puguem fer del nostre municipi un lloc millor i més agradable per a viure-hi.

A Gurb no hi ha establerts consells territorials, consells de ciutat o consells sectorials. La participació dels ciutadans per poder plantejar qualsevol tipus de queixa, consideració o consulta es fa mitjançant mecanismes informals o es pot fer a través d'aquest apartat de Participació Ciutadana.

L'Ajuntament de Gurb ha posat en marxa una app del municipi, es tracta d'una aplicació gratuïta, de fàcil ús, i que té com a objectiu ser un canal de comunicació directe entre l'Ajuntament i el ciutadà.

L'app de Gurb està disponible tant per a dispositius mòbils Android, com per a dispositius Apple. Per descarregar-vos-la heu d'accedir a "Play Store" (Android) o bé a "l'App Store" (Apple), i cercar "Gurb".

Us convidem a utilitzar aquest espai.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Tanca Formulari

Participació ciutadana

Doneu-nos la vostra opinió

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

Permisos RGPD i condicions legals

  • Accepto la política de privacitat: L’Ajuntament de Gurb és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD).
  • Fi del tractament: Subscripció als butlletins informatius.
  • Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció.
  • Drets que assisteixen a l'Usuari: o Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. o Dret d'accés, rectificació i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. o Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
  • Dades de contacte per exercir els seus drets: o Adreça postal Ajuntament de Gurb · Mas l’Esperança · 08503 Gurb o Adreça electrònica ajgurb@gurb.cat

Darrera actualització: 1.04.2022 | 11:54
Darrera actualització: 1.04.2022 | 11:54