Recollida orgànica

Consisteix en reutilitzar, reciclar i reduir les deixalles.

Finalitzada l’agrupació de contenidors en diferents àrees, el proper 3 de novembre s’iniciarà la recollida de matèria orgànica a tota la zona urbana i a Serrabonica. Per tant, a cada àrea s’hi incorporaran els contenidors de matèria orgànica, fet que representarà un pas més per al correcte reciclatge de totes les faccions (vidre, multiproducte, matèria orgànica i rebuig)

Als contenidors de matèria orgànica únicament s’hi pot tirar aquest tipus de matèria, i la recollida es realitzarà tres dies a la setmana.

Aprofitem per comunicar-vos que hem tingut nombroses queixes per les dejeccions de gossos en parcs infantils i zones públiques.
Per a una bona convivència, per motius higiènics i sanitaris, i pel respecte als altres, us recordem que està prohibit portar gossos als parcs infantils i en les altres zones s’han de recollir les dejeccions si es dona el cas.

Horari: de 9 a 14 h.

Us informem que el proper dimarts 13 d’abril, a la zona urbana i a Serrabonica, es torna a posar en marxa el servei de recollida de gespa per mitjà del sistema de contenidors individuals. Us recordem que en aquests contenidors, que van personalitzats i que cada veí ha de guardar dins de casa seva, s’hi pot dipositar la gespa i altres restes de jardineria exceptuant la brancada. També s’hi poden tirar restes orgàniques de menjar i d’altres residus, en cap cas però material que no sigui orgànic com per exemple bosses de plàstic, etc. La recollida es farà cada dimarts, o el dimecres en cas que sigui festa i fins al mes d’octubre.

Ajuntament de Gurb

Mas l'Esperança, s/n - 08503 Gurb - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 938 860 166
Fax: 938 860 047
Adreça electrònica: ajgurb@gurb.cat
Lloc web: www.gurb.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 2.03.2020 | 18:51