Gurb aprova les ordenances fiscals per al 2024

Dimecres, 18 d’octubre de 2023

El Ple va aprovar les ordenances per al curs 2024 amb el vot en contra de Junts per Gurb, a causa de discrepàncies amb la regulació d'ocupació del subsol.

L'Ajuntament de Gurb va aprovar, en el Ple Ordinari d'aquest passat dilluns 16 d'octubre, les ordenances fiscals per al curs 2024, després d'un ple de poc més de mitja hora on, excepte precisament el punt de les ordenances fiscals, va aprovar-se tot per unanimitat. En el quart punt de l'ordre del dia, Junts per Gurb va votar-hi en contra. 

La sessió, iniciada a les 20.30 i amb un total de 10 punts en l'ordre del dia, va transcórrer amb normalitat fins arribat el quart punt, el central del ple, l'aprovació inicial de la modificació de les ordenances fiscals.

Pràcticament, totes elles van rebre el vistiplau per part del grup a l'oposició, però el règim d'ocupació del subsol va provocar que Junts votés en contra del punt. 

Els portaveus del grup van afirmar que no veien clara l'explicació de l'equip de govern, entenent que les línies de telèfon i gas quedaven excloses del gravamen, però que el text deixava a l'aire què passava en el cas de particulars. Josep Casassas va explicar el motiu pel qual s'havia de pagar aquest impost, però no va ser suficient per aconseguir la unanimitat en aquest punt. 

La resta de punts a debatre van aprovar-se sense cap mena de problema, saldant la sessió quan passaven pocs minuts de les 9 del vespre, amb tots els punts aprovats, però no per unanimitat.

Darrera actualització: 3.11.2023 | 19:54