Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Gurb. Una pàgina renovada, adaptada a les noves necessitats de la ciutadania, més moderna i amb més funcionalitats que busca agilitzar i facilitar la relació i la comunicació dels gurbetans i gurbetanes amb el seu ajuntament.

Amb aquesta finalitat, s’ha millorat l’arquitectura de continguts, fent-la accessible també des de dispositius mòbils i tauletes, i s’ha modernitzat el disseny, cosa que ha de permetre prestar serveis de forma més eficient a la població i fer un pas de qualitat en termes d’accessibilitat, administració electrònica i transparència.

La pàgina web ha estat desenvolupada conjuntament amb la Diputació de Barcelona i s’acull a les pautes d’accessibilitat vigents. També permet a la ciutadania subscriure’s a la informació que més els interessi, gràcies al butlletí digital que setmanalment s’envia a les persones subscriptores amb l’agenda i notícies publicades.

Com podreu veure, s’estructura en quatre blocs principals:

  • Ajuntament, amb informació de regidors, Plens i Juntes de govern, anuncis oficials...
  • Serveis i tràmits, amb descripció dels serveis que ofereix l’Ajuntament, accés a la tramitació electrònica...
  • Municipi, amb informació sobre equipaments, entitats i associacions, oferta comercial, llocs d’interès, rutes...
  • Actualitat, amb notícies, agenda, avisos…

Esperem, doncs, que juntament amb les xarxes socials i l’App de l’Ajuntament, sigui una bona eina de comunicació i ens ajudi a donar resposta a les necessitats de la ciutadania, amb solucions actuals i modernes, facilitant l’accés a tots els veïns i veïnes.

Espero que us agradi i sobretot que us sigui útil.

Gurb, 30 de juny de 2020

L'alcalde, Josep Casassas i Jordà

Darrera actualització: 19.02.2021 | 12:15
Darrera actualització: 19.02.2021 | 12:15