Segell Infoparticipa

    Segell

Un any més, el portal web de l’Ajuntament de Gurb ha aconseguit el segell Infoparticipa del 2021 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el passat 9 de maig de 2022.

A l’hora d’avaluar la qualitat i transparència de la informació que ofereixen els webs municipals, el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB té en compte 52 indicadors. Els criteris giren al voltant de que la informació sigui “veraç i objectiva, perquè es pugui conèixer l’actuació i el funcionament de l’Administració pública i exercir el control d’aquesta actuació”, que es difongui de manera constant i s’actualitzi, que sigui accessible i comprensible i que la seva consulta sigui àgil i ràpida.

El mapa InfoParticipa és una eina que valora la qualitat i transparència del web municipal. Impulsat pel LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

Darrera actualització: 14.12.2022 | 14:58
Darrera actualització: 14.12.2022 | 14:58