Obert el termini per presentar propostes als pressupostos participatius

Dissabte, 4 de març de 2023

Ahir, divendres 3 de març, va obrir-se el termini per presentar propostes als pressupostos d'aquest 2023. Estarà obert fins al dia 31 de març

Amb l'arribada del mes de març, els pressupostos participatius de Gurb arriben amb força i ganes de continuar millorant el municipi. Des d'aquesta setmana ja està obert el termini per presentar totes les propostes que la ciutadania vulgui per aplicar al municipi durant aquest 2023. Es poden presentar les propostes telemàticament mitjançant la plataforma Decidim Gurb o bé presencialment a les oficines municipals i al Punt Jove.

Aquest mateix divendres, 3 de març, va obrir-se la segona fase del procés, el de presentació de propostes, que s'allargarà durant tot el que queda de març. A partir del dia 31, el darrer per presentar idees, començarà la quarta fase, corresponent a l'avaluació i validació de les idees aportades.

Ja a l'estiu s'entrarà a l'apartat final de tot el procés, sent el mes de juny el mes clau per a seleccionar i fer campanya de totes les propostes i, finalment, el termini de votació que s'obrirà entre els dies 21 de juny i 23 de juliol.

Durant tot el procés dels pressupostos participatius del 2023 es faran diferents trobades i tallers, sent les primeres trobades la sessió informativa i taller de propostes del dia 9 de març a la Sala de Cultura de l'Ajuntament, a les 19.30h. Aquell mateix dia es constituirà la Comissió de Garanties que vetllarà pel correcte funcionament de tot el procés.

 

60.000 euros per invertir en propostes


L'import total destinat als pressupostos d'aquest 2023 ha quedat definit en 60.000 euros, una xifra que permetrà realitzar propostes més importants o, per contra, diverses idees de menor dotació econòmica. En el díptic adjunt en aquesta notícia trobareu el formulari de presentació de propostes.

Recordeu que, tant per presentar-ne com per votar les idees un cop ja siguin escollides, només cal estar empadronat o empadronada a Gurb. També podran presentar-ne les entitats, comerços i empreses, sempre sota un màxim de 5 propostes per persona o entitat.

En el mateix díptic informatiu trobareu tota la informació i requisits tant per a la presentació de propostes com per la votació d'aquestes.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 08:29