El web municipal de Gurb obté el segell Infoparticipa

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 00:00

El portal web de l’Ajuntament de Gurb ha aconseguit el segell Infoparticipa del 2018 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

A l’hora d’avaluar la qualitat i transparència de la informació que ofereixen els webs municipals, el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB té en compte 52 indicadors. Els criteris giren al voltant de que la informació sigui “veraç i objectiva, perquè es pugui conèixer l’actuació i el funcionament de l’Administració pública i exercir el control d’aquesta actuació”, que es difongui de manera constant i s’actualitzi, que sigui accessible i comprensible i que la seva consulta sigui àgil i ràpida.

L’acte d’entrega dels segells, va tenir lloc el passat dia 13 de març, a la Sala d’Actes de la UAB, va estar conduït pels periodistes Núria de José i Dani Gutiérrez i va comptar amb l’assistència Margarita Arboix Arzo, rectora de la UAB; Jaume Viñeta Balcells, coordinador Focus grup sobre transparència i qualitat de la informació de les administracions públiques, i Jordi Foz Dalmau, secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya. La regidora Elisabet Carbonell i l’alcalde Joan Roca van recollir el guardó.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 19:17