Pressupost municipal

Aprovats definitivament els Pressupostos Generals de l'Ajuntament dels anys que s'indiquen, Bases d'Execució, plantilla de personal funcionari i laboral, de conformitat amb l'article 169 del Text refós de la Llei Reguladora d'Hisendes Locals aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març i l'article 20 del Reial Decret 500/1990, de 20 d'abril, es publica el resum d'aquest per capítols.

A través del formulari que trobareu al peu d'aquesta pàgina podeu fer les vostres consultes i suggeriments sobre el seguiment del pressupost.

Participació ciutadana sobre el seguiment del pressupost


 

Avís legal

Permisos RGPD i condicions legals

  • Accepto la política de privacitat: L’Ajuntament de Gurb és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD ) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD).
  • Fi del tractament: Subscripció als butlletins informatius.
  • Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció.
  • Drets que assisteixen a l'Usuari: o Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. o Dret d'accés, rectificació i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. o Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
  • Dades de contacte per exercir els seus drets: o Adreça postal Ajuntament de Gurb · Mas l’Esperança · 08503 Gurb o Adreça electrònica gurb@diba.cat
Darrera actualització: 13.03.2020 | 12:06
Darrera actualització: 13.03.2020 | 12:06