Segell Infoparticipa

    Segell

L’Ajuntament de Gurb ha obtingut aquest any 2023 un total de 98,08 punts en el Segell Infoparticipa, l’anàlisi de transparència que elabora cada any la Universitat Autònoma de Barcelona examinant els ens públics i administracions d’arreu del territori. Aquest estudi té en compte molts aspectes, tant de comunicació com de transparència, de totes les entitats a les quals analitza, sent les principals la informació que l’Ajuntament ofereix a la seva ciutadania a través del portal web informatiu. 

Gurb ja ha participat en diferents ocasions en aquest estudi, sempre amb resultats compresos en el notable, però per primera vegada des de la seva primera participació, el consistori gurbetà s’ha quedat a les portes de la màxima puntuació, amb un resultat de 98,08 sobre 100. Aquest estudi ha tingut en compte la comunicació realitzada durant l’exercici 2022, en el qual ha patit un marcat increment de més de 10 punts respecte al 2021.

Malgrat que aquest estudi impulsat per la UAB sempre analitza la comunicació i la transparència de manera transversal, per tal d’assegurar la màxima participació i implicació dels consistoris cada any canvien totalment els criteris, fent que sigui molt complicat repetir la puntuació dos anys consecutius i encara més difícil registrar un increment com el que ha aconseguit en aquesta edició l'Ajuntament de Gurb. Del total de 52 ítems que té en compte el Segell Infoparticipa, el consistori n’ha complert a la perfecció 51, fet que ha permès assolir la puntuació atorgada per la Universitat Autònoma de Barcelona per aquest passat any.

El reconeixement a aquest fet es va fer, dilluns 20 de març, a la seu de la Universitat Autònoma de Barcelona, i va comptar amb la presència del regidor Pere Miralpeix, qui va anar a recollir el diploma acreditatiu. Cal destacar que, al portal web d’aquest estudi, es poden consultar tots els resultats i barems que s’han tingut en compte per valorar tots els ajuntaments participants.

 

Darrera actualització: 2.08.2023 | 11:13
Darrera actualització: 2.08.2023 | 11:13