Inauguració de l'Arbre dels Records

Dissabte, 29 de maig de 2021 de 12:00 a 13:30

El dissabte 29 de maig, a les 12 h al Parc de l'Era (Polígon La Ronda), es farà la presentació i s'inaugurarà l'Arbre dels Records, un espai en record dels nadons que van morir durant la gestació, al néixer o als pocs dies de néixer. 

La diada comptarà amb la participació de les famílies de l'associació Little Stars i de professionals de la salut. 

Es farà una enlairada de globus blancs biodegradables i gaudirem de la música en directe de Roger Bosc.

L’ARBRE DELS RECORDS és un projecte promogut per l’Associació Little Stars de la Catalunya Central, creada el 2016, que consisteix en habilitar un espai en record dels nadons que van morir en l'etapa gestacional, neonatal o al cap de pocs dies de néixer.

Es tracta doncs d’una iniciativa solidària que busca fer visibles socialment aquest tipus de pèrdues, sovint massa silenciades. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament ens afegim a aquest moviment per contribuir a mostrar un reconeixement i suport cap a totes les famílies que han perdut un fill en alguna d’aquestes etapes, creant un espai col·lectiu obert a tothom.

Amb aquesta finalitat, s’ha creat un espai de reflexió i record, al Parc de l’Era, on hi trobareu un arbre molt especial: el Gingko Biloba o albercoc platejat. Es tracta d’un arbre ben adaptat al nostre entorn, conegut com a portador d’esperança, símbol de vida i de renovació. Allà també hi trobareu una placa que explica el significat del lloc així com uns bancs per poder-hi seure a reflexionar, pensar, sentir o recordar.

Ens agradaria que ens acompanyéssiu en aquest reconeixement i per aquest motiu us convidem a la presentació i inauguració de l’espai L’ARBRE DELS RECORDS.

La presentació i inauguració comptarà amb la presència de Josep Casassas, alcalde de Gurb, Montserrat Faro, regidora de Benestar social, Família, Salut i Gent gran de l'Ajuntament de Gurb, Núria Caberol, co-fundadora de l’Associació Little Stars de la Catalunya Central i Rosa Rosean, llevadora.

Us hi esperem!

Darrera actualització: 14.05.2021 | 18:23