Vine a donar sang a Gurb

Dilluns, 21 de desembre de 2020 de 10.00 h a 21.00 h

El 21 de desembre, vine a donar sang a Gurb! De 10 a 14 h i de 17 a 21 h ens trobareu al Femer de Gurb.

Una vegada més fem una crida als gurbetans i gurbetanes perquè vinguin a donar sang, en el marc de la campanya de donació que es portarà a terme el proper 21 de desembre.

Com ja és sabut per tots, la donació de sang és necessària pel guariment de certes malalties de persones ingressades en els hospitals.

Com es ve fent des de fa anys, el mes de desembre farem a Gurb una nova recapta de sang, coincidint amb el període previ a les vacances de Nadal.

La pandèmia del coronavirus obliga a establir mesures addicionals de prevenció i seguretat als espais de donació. És per això que no es fan campanyes de donació en autobusos i, per segona vegada, ho farem al Femer, un espai ampli que permet garantir les distàncies entre donants.

Per tal d’evitar aglomeracions i cues, és important fer la reserva d’hora a través de la web donarsang.gencat.cat.

Quan arribeu, us demanarem que us renteu les mans amb aigua i sabó o amb un gel desinfectant i que mantingueu la distància social recomanada. Us proporcionarem una mascareta de protecció i, com sempre, haureu d’emplenar el qüestionari habitual en un espai determinat, amb un bolígraf d’ús individual. Com a recomanació per agilitar el procés, també el podeu dur emplenat des de casa. Aquest qüestionari el teniu a l'apartat Documentació d'aquest post.

Punt Jove El Femer

Mas l'Esperança - 08503 Gurb - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda. Dimarts i dijous al matí de 9 a 13 h.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 10.12.2020 | 09:54