1r. Premi Administració Oberta 2018

Dijous, 28 de febrer de 2019

L'Ajuntament de Gurb ha estat guardonat amb el “Premi Administració Oberta 2018” (en la categoria dels pobles de 1001 a 5000 habitants) per la seva feina en matèria de digitalització de l'administració

El Congrés de Govern Digital Local, celebrat aquest dimecres dia 21 de març, ha estat el marc escollit pel lliurament dels Reconeixements d’Administració Electrònica, uns guardons que entrega l’AOC i que premien els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en la implantació de l’Administració digital a les seves organitzacions.

L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat al Centre de Cultura de Contemporània de Barcelona (CCCB) i ha comptat amb la presència de gairebé la totalitat dels premiats. Els Reconeixements d’Administració Electrònica s’atorguen en base a uns indicadors objectius que proposa l’AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC. Amb les dades recollides es crea el “Mapa d’administració electrònica”, una iniciativa singular, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans.

El guardó per l’Ajuntament de Gurb va estat recollit per l'Alcalde Joan Roca i el regidor Josep Maria Falgueras en representació de la Corporació. Després de la valoració realitzada sobre el grau de digitalització de les administracions locals catalanes dut a terme per l'AOC, la de Gurb es troba entre les més destacades del país en la seva categoria.

Joan Roca ha agraït a tot el personal de l’Ajuntament i als companys de l’equip de govern la bona tasca realitzada.

Darrera actualització: 10.03.2020 | 07:50