Gurb amplia l'oferta cultural al municipi

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 00:00

El proper dissabte 26 de gener, a les 9 del vespre, es presentarà la nova temporada 2019 al Teatre el Molí de l’Esperança de Gurb i tot seguit tindrà lloc l’espectacle “Tothom ho sap” - Poemes, textos i cançons de Leonard Cohen.

Des de fa temps, l’Ajuntament està treballant per ampliar l’oferta cultural i poder oferir una programació mensual de qualitat i sobretot variada, amb la combinació de diferents espectacles dirigits a diversos públics.

Dissabte es presenta la programació del primer trimestre que ja està tancada, i tot seguit es podrà gaudir de “Tothom ho sap”. Un espectacle de petit format que s’endinsa a l’univers Cohen. Moltes vegades hem escoltat cançons com Suzanne o The Partisan, però hem pogut de veritat delectar-nos en cadascuna de les paraules, de la seva poesia? Doncs aquest espectacle pretén que les paraules del poeta ens ressonin per dins i per fora. Una proposta amb Marta Marco, Marc Serra, Montse Vellvehí i Ernest Villegas.

Durant l’any es programaran espectacles de diferents disciplines destinats a tot tipus de públic: familiar, infantil, adolescent i adult, a preus populars. També s’oferiran espectacles i obres entre setmana pels alumnes de l’escola i de l’institut de Gurb. La programació es complementarà donant oportunitat als grups amateurs comarcals que puguin portar les seves obres al Teatre de l’Esperança.

L’Àrea de Cultura segueix treballant per fomentar el teatre local. En aquest sentit, des de fa dos estius s'organitza un casal de teatre per a infants durant el mes de juliol amb una bona acollida i participació. I aquesta tardor es va iniciar un taller de teatre organitzat per en Xavier Font destinat a adolescents, que es troben tots els dijous. A més, un nou grup de teatre amateur de Gurb, anomenat La Gronssa del Molí, que, sota la direcció de l'Iria Roig, compta estrenar la seva primera obra aquesta primavera.

L'objectiu de l’Ajuntament és fomentar la cultura en tots els sentits i oferir obres i espectacles de qualitat aprofitant al màxim les excel·lents instal·lacions de què disposa.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 19:32