Nou canal de Telegram de la Generalitat

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu de difondre notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania. Així es converteix en la primera institució pública que disposa d’aquest eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que facilita l'enviament i la recepció de missatges a través d'internet, oferint canals amb que es poden transmetre dades unidireccionalment a un nombre limitat de subscriptors.

Per descarregar aquesta aplicació, cal anar al market del sistema operatiu del vostre mòbil: Android (Telegram a Google Play) o iOS (Telegram a Apple Store)

Les eines que us poden interessar per informar-vos són:

  • El Canal gencat on difonen notícies, continguts i informacions d'alt valor de servei que us poden resultar d'interès.
  • El Servei de consultes del 012 a través de missatgeria instantània, és gratuït i funciona com a complement de l'atenció telefònica.
  • El gencatBOT envia cada dis divendres històries en què l'usuari interactua amb l'aplicació. Una nova manera d'informar dels serveis i de l'actualitat de la Generalitat dialogant i a partir dels interessos de cadascú.
  • Amb el bot @equipamentsbot es poden localitzar centres sanitaris, farmàcies i comissaries de Mossos a prop, a través de geolocalització.

Per a més informació: Telegram

Darrera actualització: 13.03.2020 | 19:23