Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Conforcat A MIDA Conforcat A MIDA 4 d'agost de 2022

  El passat 22 de juliol es va publicar al DOGC la convocatòria Conforcat A MIDA, dirigida a empreses i a agrupacions d'empreses com entitats beneficiàries.

 • Imatge Mesures per la declaració de sequera en fase d'alerta 26 de juliol de 2022

  L'Agència Catalana de l'Aigua declara l’entrada en alerta per sequera hidrològica a la unitat del Ter, entre d’altres Els indicadors han empitjorat significativament i per tal de prevenir futures restriccions d’aigua s'ha decretat mesures generals i específiques.

 • Imatge Arriben els vespres musicals de Gurb 20 de juliol de 2022

  Enguany celebrem la tercera edició del cicle de vespres musicals que organitza la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Gurb, on s’ofereixen 3 concerts de música en petit format.

  La música en directe, amb l’encant dels jardins del Mas l’Esperança i la parròquia de Sant Julià de Sassorba, és una bona proposta per animar els vespres d’estiu a la fresca.

 • Imatge Ban municipal sequera 15 de juliol de 2022

  Benvolguts/des veïns i veïnes,

  A conseqüència de l’actual escenari de sequera pluviomètrica severa i l’onada de calor, per tal de prevenir futures restriccions, cal aplicar les següents mesures de gestió i limitació de consum d’aigua:

 • Imatge Anglès per a adults 2022-2023 15 de juliol de 2022

  Inici del curs el dijous dia 8 de setembre de 2022 a la Torre de l'Ajuntament de Gurb.

 • Imatge XIV Aniversari Punt Jove Gurb 12 de juliol de 2022

  Arriba el XIVè Aniversari del Punt Jove de Gurb i ho volem celebrar amb vosaltres, hem preparat una jornada festiva plena d’activitats per a totes les edats!

 • Reglament de la Llei de facilitació de l'activitat econòmica Reglament de la Llei de facilitació de l'activitat econòmica 11 de juliol de 2022

  El Govern ha fet una aposta per reduir la burocràcia i facilitar l'activitat empresarial a Catalunya que generarà un estalvi de més de 44,4 milions d’euros.

 • Gurb acull una nova jornada de donació de sang Viu i fes viure! 6 de juliol de 2022

  Gurb acull una nova jornada de donació de sang

 • Oberta la convocatòria pels ajuts al lloguer d'habitatges Oberta la convocatòria pels ajuts al lloguer d'habitatges 28 de juny de 2022

  Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin 36 anys o més, que compleixin els requisits, i siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya

 • La Flama del Canigó arriba a Gurb La Flama del Canigó arriba a Gurb 22 de juny de 2022

  Dijous 23 de juny a partir de les 19h a la plaça U d'Octubre, arribarà la Flama del Canigó. Podeu venir a buscar la llàntia i emportar-vos el foc de Sant Joan a casa. (Es regalaran les llànties de les 7 a les 9 del vespre).

 • 34a. edició dels premis literaris Ajuntament de Gurb El gurbetà Miquel Febrer i la lleidatana Núria Muñoz guanyen el premi Pere Calders 20 de juny de 2022

  Aquest dissabte es van entregar els premis de la XXXIV edició dels Premis Literaris Ajuntament de Gurb. L’acte va ser presentat per l’escriptora gurbetana, Teresa Saborit, acompanyada de l’Alcalde Josep Casassas i la Regidora de Cultura i Festes Montse Parareda, com a representants del consistori.

 • Imatge Ioga a la gespa 2022 20 de juny de 2022

  Als jardins de l'Esperança de Gurb.

  Inscripcions del 20 al 27 de juny i del 29 d'agost al 4 de setembre a www.gurb.cat o presencialment al Punt jove de Gurb. (Tel. 938 869 320)

 • Prohibició de fer foc als terrenys forestals sense autorització RECORDEU la prohibició de fer foc als terrenys forestals sense autorització 15 de juny de 2022

  Recordeu que fins al 15 d’octubre del 2022 no es pot encendre foc en terreny forestal. La norma afecta els terrenys forestals així com la franja de 500 metres que els envolta

 • Servei d'Atenció Digital per empreses i pimes Servei d'Atenció Digital per empreses i pimes 14 de juny de 2022

  En el marc del projecte Talent i Noves Oportunitats (TTT) s’ha decidit continuar aposant per un Servei d'Atenció Digital per empreses i professionals que vulguin adaptar el seu negoci al context digital, transformar-lo i fer-lo créixer. 

 • Imatge Talent i noves oportunitats 9 de juny de 2022

  Talent i noves oportunitats és un projecte dissenyat en el marc de la convocatòria Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona per promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. Us avancem les formacions previstes pel setembre: Operari/a de logística i Tècnic/a soldadura.

 • Imatge Tallers d'Estiu 2022 6 de juny de 2022

  Aquest estiu us proposem una varietat de tallers per a tots els gustos

 • premi Gurb acull la primera edició del premi "COV Demà Escolar" 3 de juny de 2022

  La Coordinadora del Voluntariat d’Osona (COV) va celebrar, aquest dijous 2 de juny, l’entrega del premi “COV demà” al millor treball fet en l’àmbit escolar al voltant del voluntariat i la solidaritat que va guanyar L’escola El Cabrerès.

 • 600 contractes per a joves a la Generalitat Més de 600 contractes per a joves a la Generalitat 1 de juny de 2022

  El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya posa en marxa un nou programa que ofereix als joves una contractació en pràctiques de 10 mesos per treballar a la Generalitat de Catalunya i al seu sector públic.

 • Imatge Convocatòria d'ajuts al Lleure 2022 30 de maig de 2022

  Des del Consorci d’Osona de Serveis Socials i els ajuntaments de la comarca d’Osona s’obre una convocatòria d’ajuts que tenen per finalitat cobrir una part de les despeses dels casals, colònies, estades, activitats esportives, acampades, campus, cursos i altres activitats educatives destinades al lleure dels infants entre 3 i 16 anys que es duguin a terme durant el període d’estiu que no hi ha escola a les famílies que es trobin en situació de necessitat econòmica.

 • Cursa solidària De Font en Font Cursa solidària 25 de maig de 2022

  Aquest dissabte 28 de maig arriba la IV edició de la “De Font en Font”.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:19
Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:19