Notícies

 • Patinatge Canvis en la gestió del Patinatge 4 d'agost de 2020

  A partir del proper curs 2020-2021 la secció de patinatge, deixarà d’estar gestionada per l’Ajuntament per assumir la seva pròpia gestió.

 • Ju i Coloma Bertran Vespres Musicals a Gurb 29 de juliol de 2020

  L’Ajuntament de Gurb presenta aquest agost un cicle de concerts de petit format. Malgrat el moment actual, des de l’Ajuntament, s’ha tirat endavant la proposta perquè la cultura no s’atura. En tot moment es respectaran les mesures de seguretat i salut establertes actualment a Catalunya en totes les activitats programades.

 • Horari bus Gurb-Vic del 3 d’agost al 10 de setembre Nous horaris bus Gurb-Vic 29 de juliol de 2020

  Canvis en els horaris del servei de transport Urbà Gurb-Vic del 3 d’agost al 10 de setembre.

 • Montse Homs La gurbetana, Montse Homs, guanya el 39è Premi Guillem Cifre de Colonya 27 de juliol de 2020

  Arrecades d’avellaner” és el títol del llibre de Montse Homs Aumatell que l’ha feta guanyadora del 39è Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. Malhauradament i a causa de la crisi sanitària no hi haurà cap acte públic de lliurament del premi.

 • Benvinguda a la nova web Benvinguts a la nova web 9 de juliol de 2020

  Salutacions de l'alcalde

  Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Gurb. Una pàgina renovada, adaptada a les noves necessitats de la ciutadania, més moderna i amb més funcionalitats que busca agilitzar i facilitar la relació i la comunicació dels gurbetans i gurbetanes amb el seu ajuntament.

  Amb aquesta finalitat, s’ha millorat l’arquitectura de continguts, fent-la accessible també des de dispositius mòbils i tauletes, i s’ha modernitzat el disseny, cosa que ha de permetre prestar serveis de forma més eficient a la població i fer un pas de qualitat en termes d’accessibilitat, administració electrònica i transparència.

 • UE Gurb Recepció a la UE Gurb 9 de juliol de 2020

  Reconeixement de l’Ajuntament per l’ascens a Segona Catalana de la UE Gurb.

 • Cartell informatiu 1 Respira Ioga a la gespa 24 de juny de 2020

  Aquest mes de juliol us oferim uns cursos i uns tallers monogràfics de ioga a la gespa per promoure el benestar i tornar a activar-nos després del confinament.

 • Ajuntament de Gurb Comunicat revetlla de Sant Joan 22 de juny de 2020

  Aquest any, més que mai, hem de fer, entre tots, que la festa i la revetlla de Sant Joan siguin segures i sense riscos de contagi per la Covid-19.

  Per tal d’evitar incidents i poder celebrar la revetlla amb precaució i fent que l’esforç de tantes setmanes no es malmeti, us comuniquem el següent:

 • Elements de joc del parc Obertura dels parcs infantils 19 de juny de 2020

  Després que ahir dijous al migdia, el president de la Generalitat, Quim Torra, anunciés la "fase de represa", donant així per acabada la fase 3 la passada mitjanit. L'Ajuntament de Gurb comunica que a partir d'aquest divendres 19 de juny, tornen a obrir els parcs infantils i les zones de joc a l’aire lliure de Gurb.

 • Entrada a l'escola Matrícula Escola Bressol La Quitxalla 18 de juny de 2020

  Us informem que per poder formalitzar la matrícula a l’Escola Bressol La Quitxalla heu de seguir les instruccions següents:

 • Bolígraf, paper i calculadora Ajuts per a autònoms i empreses del sector turístic 16 de juny de 2020

  Aquest dimarts 16 de juny, s’ha publicat el DOGC,l'aprovació les bases reguladores de la línia de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

 • Logotip d'Infoparticipa L'Ajuntament de Gurb renova el Segell Infoparticipa 15 de juny de 2020

  El Mapa InfoParticipa és una eina que valora la qualitat i transparència del web municipal. Impulsat, des del 2012, pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals.

 • Cartell del lokal Ampliació d'inscripcions al Lokal d'Estiu de Gurb 12 de juny de 2020

  Ampliem inscripcions del Lokal d’Estiu de Gurb fins el 18 de juny.

 • Cartell del seminari Estalvia des de casa a Osona 10 de juny de 2020

  Vols millorar el consum energètic de casa teva o del teu negoci?

  Apunta´t gratuïtament a un seminari en línia per conèixer com pots controlar i millorar el consum energètic.

 • Logotip del barri del Soler Notificació de la Comissió de Festes del Barri El Soler 9 de juny de 2020

  Benvolguts/des veïnes i veïns de Gurb, atesa la situació actual provocada per la COVID-19, des de la Comissió de Festes del Barri del Soler, malauradament ens veiem obligats a anunciar que aquest any no es podrà portar a terme la Festa del Barri del Soler.

 • Cartell informatiu del curs Curs de monitors/es de lleure infantil i juvenil al Femer 5 de juny de 2020

  Des de l'Ajuntament de Gurb hem organitzat un curs oficial de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil.

 • La Quitxalla Gurb La Quitxalla Juliol 2020 2 de juny de 2020

  Us informem que aviat obriran les portes de “La Quitxalla” per atendre la necessitat que tenen algunes famílies de portar als seus infants a l’escola bressol.

 • Document inscripcions Modificació dates preinscripció i matricula educació infantil (primer cicle) 1 de juny de 2020

  Us informem que hi ha hagut una modificació per part del Departament d’Ensenyament, pel que fa a les dates en el calendari de la preinscripció i matrícula en l’etapa d’educació infantil (primer cicle).

 • Carrer escoles Prohibit el pas de vehicles al carrer Vallès 28 de maig de 2020

  L'Ajuntament de Gurb, la direcció de l'Escola i la direcció de la Llar d'infants, han acordat prohibir el pas de vehicles, a partir del dia 2 de juny, al carrer Vallès, que és l'accés principal a l'Escola i Llar d'infants.

 • Façana de l'Ajuntament Gurb se suma al dol declarat a Catalunya amb motiu de la pandèmia de la Covid-19 27 de maig de 2020

  L'Ajuntament de Gurb se suma als 10 dies de dol per les víctimes de la Covid-19 que aquest dimarts 27 de maig ha declarat a tot el país el president de la Generalitat, Quim Torra, en memòria de totes les persones que han perdut la vida durant la pandèmia i com a mostra de suport a familiars i amistats de les víctimes, que no s’han pogut acomiadar ni acompanyar-les en els darrers moments de la seva vida.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49