Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Imatge Concurs de dibuix 2021 20 de desembre de 2021

  20 Anys de l’Estrella a la Creu de Gurb

  El Nadal 2020-2021 es van celebrar els 20 anys d’instal·lació ininterrompuda de l’Estrella de la Creu de Gurb que il·lumina el nostre municipi i que és visible des de tota la Plana de Vic.

 • Imatge Concurs de fotografia 2021 20 de desembre de 2021

  20 Anys de l’Estrella a la Creu de Gurb

  El Nadal 2020-2021 es van celebrar els 20 anys d’instal·lació ininterrompuda de l’Estrella de la Creu de Gurb que il·lumina el nostre municipi i que és visible des de tota la Plana de Vic.

 • Neix “Gurb Energia” Neix “Gurb Energia” 17 de desembre de 2021

  El passat dijous es va donar el tret de sortida per la creació de la comunitat energètica de Gurb.

 • Arbres dels desitjos de Gurb Arbres dels desitjos de Gurb 15 de desembre de 2021

  Una de les novetats d’aquestes festes nadalenques a Gurb.

 • Monogràfics Nadal 2021 Aquest Nadal no et quedis a casa! 14 de desembre de 2021

  L’Ajuntament de Gurb proposa un seguit d’activitats per a adults i joves durant aquestes festes de Nadal.

 • Imatge La ciutadania i entitats de Gurb presenten fins a 32 propostes en la primera edició dels pressupostos participatius 13 de desembre de 2021

  La ciutadania ha tancat aquesta primera gran fase del procés de participació dels pressupostos participatius assolint la xifra de presentació de fins a 32 propostes de projectes. Aquestes propostes, que han estat lliurades tant a títol individual com en nom d'una entitat en alguns casos, s'emmarquen en diferents àmbits temàtics com ara la via pública, infraestructures i recursos diversos o cultura. També s'han presentat propostes, per exemple, en relació amb els equipaments públics de Gurb.

 • institut L’Institut més a prop 29 de novembre de 2021

  El passat dilluns 22 de novembre es va publicar la licitació de l’Institut de Gurb. Una obra molt esperada per la comunitat educativa del municipi.

 • Imatge Casal de Nadal Gurb 2021 29 de novembre de 2021

  Del 23 de desembre al 5 de gener, no us quedeu a casa, ja que cada dia pot ser una superaventura per recuperar la vara del xaman Brug. Inscripcions del 29 de novembre al 10 de desembre presencialment a les oficines de l'Ajuntament.

 • Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones 25 de novembre de 2021

  Des de l’Ajuntament de Gurb ens adherim al manifest institucional del 25 de novembre Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

 • Imatge Talls de trànsit 24 de novembre de 2021

  El proper dissabte dia 27 de novembre, la Ronda Agricultura quedarà tallada al trànsit de vehicles des de les 8:00 a les 14:00h. El motiu del tall és per la cursa de Ciclocross, una de les activitats de la Festa Major. L'accés a les indústries estarà garantit des dels carrers adjacents. Disculpeu les molèsties.

 • Activitats per adults a Gurb Activitats per a adults a Gurb 23 de novembre de 2021

  Encara queden places disponibles i aquest any iniciem una activitat nova: Zumba!

 • Ubicació del Punt Verd Fi de recollida de gespa 22 de novembre de 2021

  Us comuniquem que el dimarts 30 de novembre es farà l’últim servei de recollida de gespa d’enguany. Cal guardar els contenidors individuals de què disposa cada veí fins a la pròxima temporada. Ja us informarem puntualment de la represa d’aquest servei.

 • Imatge L'Ajuntament de Gurb ja disposa d'una bicicleta elèctrica 19 de novembre de 2021

  L'Alcalde de Gurb, Josep Casassas i el Regidor de Medi Ambient Pere Miralpeix, van assistir dimarts 16 de novembre a l’acte de lliurament de bicicletes elèctriques per a policies locals i serveis municipals. L'acte va estar presidit pel diputat de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar. Aquest any, s’atorguen 96 bicicletes a 79 municipis de la província corresponents als anys 2020-2021.

 • imatge Campus rítmica Nadal 16 de novembre de 2021

  Us compartim la informació del Campus de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

 • Consell dels Infants a Les Escoles de Gurb Constituït el Consell dels Infants a Les Escoles de Gurb 13 de novembre de 2021

  Aquest divendres 12 de novembre, s’ha constituït el Consell dels Infants, amb representants d’alumnes des de P3 fins a 6è de primària. Una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i Les Escoles de Gurb.

 • Imatge Comença la Festa Major Gurb 2021 12 de novembre de 2021

  Del 13 de novembre i fins el 5 de desembre tenim per endavant prop d'una vintena de propostes. Una Festa Major carregada d'actes i esdeveniments que ens han de permetre a totes i tots anar tornant a la normalitat i sobretot retrobar-nos amb tots aquells costums i tradicions que l'any passat vam haver de deixar de banda a causa de les restriccions per la Covid-19.

 • L’alcalde Josep Casassas entrevistat a l’Angle Obert L’alcalde Josep Casassas entrevistat a l’Angle Obert 11 de novembre de 2021

  La periodista Xell Vilamala va entrevistar, el passat dijous, l’alcalde de Gurb on va repassar temes d’actualitat com el fenomen dels botellots o la construcció de l’institut.

 • Imatge Campus Nadal UE Gurb 9 de novembre de 2021

  Us compartim la informació del Campus de Nadal de la Unió Esportiva de Gurb.

 • Esposició Pere Casacuberta Gurb acull una exposició multimèdia sobre l’atleta local Pere Casacuberta 3 de novembre de 2021

  El Teatre del Molí de l’Esperança acollirà el pròxim divendres, 5 de novembre, la inauguració de l’exposició multimèdia Pere Casacuberta i Camps: el gurbetà que conquerí New York , dedicada a l’atleta local Pere Casacuberta. La mostra s’obrirà el 5 de novembre amb una taula rodona i es podrà veure fins al mes de febrer.

 • Imatge Agenda de sessions gratuïtes per a empreses i professionals 3 de novembre de 2021

  En el marc del projecte Talent i Noves oportunitats, del qual participa el municipi de Gurb, s'han programat diferents sessions per empreses i professionals.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:19
Darrera actualització: 06.04.2022 | 08:19