Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Ubicació del Punt Verd Fi de recollida de gespa 22 de novembre de 2021

  Us comuniquem que el dimarts 30 de novembre es farà l’últim servei de recollida de gespa d’enguany. Cal guardar els contenidors individuals de què disposa cada veí fins a la pròxima temporada. Ja us informarem puntualment de la represa d’aquest servei.

 • Imatge L'Ajuntament de Gurb ja disposa d'una bicicleta elèctrica 19 de novembre de 2021

  L'Alcalde de Gurb, Josep Casassas i el Regidor de Medi Ambient Pere Miralpeix, van assistir dimarts 16 de novembre a l’acte de lliurament de bicicletes elèctriques per a policies locals i serveis municipals. L'acte va estar presidit pel diputat de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, Xesco Gomar. Aquest any, s’atorguen 96 bicicletes a 79 municipis de la província corresponents als anys 2020-2021.

 • imatge Campus rítmica Nadal 16 de novembre de 2021

  Us compartim la informació del Campus de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

 • Consell dels Infants a Les Escoles de Gurb Constituït el Consell dels Infants a Les Escoles de Gurb 13 de novembre de 2021

  Aquest divendres 12 de novembre, s’ha constituït el Consell dels Infants, amb representants d’alumnes des de P3 fins a 6è de primària. Una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i Les Escoles de Gurb.

 • Imatge Comença la Festa Major Gurb 2021 12 de novembre de 2021

  Del 13 de novembre i fins el 5 de desembre tenim per endavant prop d'una vintena de propostes. Una Festa Major carregada d'actes i esdeveniments que ens han de permetre a totes i tots anar tornant a la normalitat i sobretot retrobar-nos amb tots aquells costums i tradicions que l'any passat vam haver de deixar de banda a causa de les restriccions per la Covid-19.

 • L’alcalde Josep Casassas entrevistat a l’Angle Obert L’alcalde Josep Casassas entrevistat a l’Angle Obert 11 de novembre de 2021

  La periodista Xell Vilamala va entrevistar, el passat dijous, l’alcalde de Gurb on va repassar temes d’actualitat com el fenomen dels botellots o la construcció de l’institut.

 • Imatge Campus Nadal UE Gurb 9 de novembre de 2021

  Us compartim la informació del Campus de Nadal de la Unió Esportiva de Gurb.

 • Esposició Pere Casacuberta Gurb acull una exposició multimèdia sobre l’atleta local Pere Casacuberta 3 de novembre de 2021

  El Teatre del Molí de l’Esperança acollirà el pròxim divendres, 5 de novembre, la inauguració de l’exposició multimèdia Pere Casacuberta i Camps: el gurbetà que conquerí New York , dedicada a l’atleta local Pere Casacuberta. La mostra s’obrirà el 5 de novembre amb una taula rodona i es podrà veure fins al mes de febrer.

 • Imatge Agenda de sessions gratuïtes per a empreses i professionals 3 de novembre de 2021

  En el marc del projecte Talent i Noves oportunitats, del qual participa el municipi de Gurb, s'han programat diferents sessions per empreses i professionals.

 • Imatge L'Ajuntament de Gurb posa en marxa els primers pressupostos participatius 26 d'octubre de 2021

  Gurb tindrà per primera vegada pressupostos participatius. Què faries amb 70.000€ per millorar el poble? Participa del procés a decidimgurb.cat!

 • Imatge Alerta d'estafa 26 d'octubre de 2021

  Des del cos de Mossos d’Esquadra se’ns ha fet arribar alerta sobre una nova modalitat d’estafa:

  Els/les destinataris/àries són persones grans, reben al seu domicili una carta física, de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, on els demanen una sèrie de dades personals amb l’excusa que tindran un increment de les prestacions econòmiques i que han d’actualitzar les dades.

 • Imatge Comunicacions per fer foc a partir del 16 d'octubre 2021 i fins el 14 de març de 2022 19 d'octubre de 2021

  Els Agents Rurals de la Catalunya Central ens han informat que des del passat 16 d'octubre de 2021, i fins el 14 de març 2022, per fer foc a menys de 500 metres de terreny forestal, és suficient una "Comunicació de crema".

 • Imatge Avís de desviaments per obres 13 d'octubre de 2021

  L’Ajuntament de Gurb està portant a terme les obres de construcció de dos passos de vianants elevats per la reducció de velocitat a l’Av. de la Ribera. Es preveu que, si no hi ha cap contratemps, l’empresa adjudicatària de l’obra, asfalti els passos elevats i pinti les marques vials el pròxim dijous 14 d’octubre de 2021.

 • Imatge Digital Challenge, un extraescolar per donar a conèixer les oportunitats de la tecnologia entre els joves 6 d'octubre de 2021

  Un projecte per viure la tecnologia i testejar allò que en un futur podria ser la seva professió. El més d'octubre i en el marc del programa TOP. Talent i Noves Oportunitats, arrencar una proposta innovadora, el Digital Challenge, una extraescolar per entendre la tecnologia i conèixer les diferents oportunitats del sector TIC.

 • Aplicació My112 Aplicació My112 6 d'octubre de 2021

  Des de l’Ajuntament us volem recomanar l’aplicació per trucar al CAT112 amb geolocalització.

 • Subvencions per a vehicles elèctrics i punts de recàrrega Subvencions per a vehicles elèctrics i punts de recàrrega 4 d'octubre de 2021

  L’Institut Català d’Energia obre la convocatòria de subvencions per a vehicles elèctrics i punts de recàrrega elèctrica.

 • Imatge No abaixem la guàrdia ! 28 de setembre de 2021

  Tot i que s'han relaxat algunes de les restriccions imposades per la pandèmia, us volem recordar que cal continuar amb els protocols de prevenció.

  Recorda, és molt important: DISTÀNCIA+MANS+MASCARETA+VENTILACIÓ

  Cal frenar els contagis, només junts frenarem la pandèmia!

 • Imatge Manifest de suport a Carles Puigdemont 24 de setembre de 2021

  L'AMI convoca el món local per donar suport al President de la Generalitat i Eurodiputat Carles Puigdemont, que va ser detingut ahir a l'Alguer.

 • V Fira Sostenibilitat Setmana Europea de la Mobilitat 2021 17 de setembre de 2021

  Arriba la 5a. edició de la Fira de la Sostenibilitat, la Bicicletada Popular i el dia sense cotxes.

 • Imatge Talent i noves oportunitats 16 de setembre de 2021

  Dins el projecte Talent i noves oportunitats, en el qual participa l'Ajuntament de Gurb, s'han programat formacions gratuïtes per a persones en situació d'atur.

Darrera actualització: 16.03.2021 | 17:08
Darrera actualització: 16.03.2021 | 17:08