Notícies

En aquest apartat podeu trobar les notícies d'actualitat. Si voleu consultar notícies anteriors, podeu accedir a l'Hemeroteca i filtrar els actes del tipus "Notícies". Per fer-ho, podeu fer servir els filtres amb els selectors de la columna dreta de la pàgina.

 • Imatge Servei de menjador per a gent gran 22 de juliol de 2021

  Volem oferir una alimentació adequada i incentivar un espai de relació, de vincles d'amistat i de connexió amb la comunitat a les persones usuàries de l'Espai Activa't, a les persones jubilades o pensionistes residents al municipi.

 • Document informatiu Prevenció i control de la legionel·losi 19 de juliol de 2021

  L’increment de la temperatura ambiental, és un dels factors que afavoreixen el creixement de la legionel·la, i la reobertura d’establiments, activitats o instal·lacions que poden haver estat tancades degut a la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, cal recordar la importància de les actuacions de prevenció i control de la legionel·losi en totes les instal·lacions de risc, per tal de prevenir casos i brots d’aquesta malaltia.

 • Visita Jordi Turull “Sempre porto Gurb al meu cor” 16 de juliol de 2021

  Aquest dijous, 15 de juliol, Jordi Turull ha fet parada a Gurb en la Travessa per la Llibertat, on ha estat rebut per l’alcalde Josep Casassas acompanyat de tots els regidors i regidores i de l’exconseller Carles Mundó.

 • Missa Sant Cristòfol de Vespella Sant Cristòfol de Vespella acull la tradicional benedicció de vehicles 11 de juliol de 2021

  Aquest diumenge es va celebrar la Festa Major de Sant Cristòfol de Vespella. L’indret on està ubicada la parròquia va acollir la tradicional benedicció de vehicles. La Festa Major va començar amb una missa a les 11 del matí, seguida de la benedicció.

 • Noves mesures a partir del 9 de juliol Noves mesures a partir de divendres 9 de juliol 7 de juliol de 2021

  El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, un conjunt de mesures per tractar de contenir l’augment de casos de COVID-19 que s’està experimentant des de fa dies a Catalunya. Entraran en vigor aquest divendres, 9 de juliol, i estaran vigents durant 14 dies.

 • Orriols 52 Ral·li Osona El gurbetà Albert Orriols s'exhibeix al Ral·li Osona 5 de juliol de 2021

  Tot apuntava a un Ral·li Osona més obert que mai, però no va ser així. Albert Orriols es va mostrar intractable i no va donar cap opció als seus rivals, guanyant tots els trams disputats.

 • Camí de cavalls a Gurb Noemí Morral porta el ‘Camí de cavalls’ a Gurb 3 de juliol de 2021

  Molt bona acollida per part del públic assistent i una sort haver pogut gaudir del 'Camí de cavalls' a l'Esperança de Gurb, amb una bonica escenografia i gran interpretació de les actrius.

 • Imatge Curs d'anglès per a adults 2021-2022 28 de juny de 2021

  El curs d'anglès per a adults té una durada d'un curs escolar (de setembre a juny).

 • Cartell de l'espectacle Camí de Cavalls ‘Camí de Cavalls’ a Gurb 25 de juny de 2021

  El proper divendres 2 de juliol arriba Camí de Cavalls a Gurb. Un espectacle poètic, de petit format, intimista i personal de Noemí Morral.

 • Cartell L'Ajuntament de Gurb s'adhereix al Talent Esportiu d'Osona 23 de juny de 2021

  Talent Esportiu d’Osona és un projecte de transferència de coneixement que té per objectiu reforçar l'activitat dels clubs i entitats esportives de la comarca. Pretén millorar la condició física dels seus esportistes i prevenir lesions amb eines i mètodes de treball que els joves no tenen a l'abast als seus clubs. Treballa per ajudar als joves esportistes a assolir les seves fites.

 • Concurs del Grup Divers de Joves d'Osona Concurs del Grup Divers de Joves d'Osona #Serdiferentmola 22 de juny de 2021

  Concurs a les xarxes socials d'Instagram i TikTok per mostrar que "ser diferent mola".

 • Premiats i jurat Els premis literaris Ajuntament de Gurb 2021 ja tenen guanyadors 20 de juny de 2021

  Un total de deu premis, deu accèssits i tres categories declarades desertes és el balanç de la 33a. edició dels premis literaris Ajuntament de Gurb 2021.

 • Imatge IOGA a la gespa 7 de juny de 2021

  Les tardes de dilluns i dimecres de juliol al claustre dels jardins de l'Esperança.

  • Inscripcions fins el 29 de juny.
  • Inici el dia 5 de juliol.
 • Imatge Campus Futbol 7 de juny de 2021

  El campus de l’UE Gurb és un espai on els nens i nenes que s’hi apuntin gaudiran de diferents activitats. No només farem activitats de futbol, sinó que cada setmana hi haurà diferents activitats, com és la visita al Boting de Vic, o les activitats de Bubble Football i Futbolí Humà. A part d’aquestes activitats també hi farem acampades i alguna excursió per les rodalies de Gurb i així conèixer més el nostre municipi.

 • Lokal d'Estiu de Gurb Lokal d'Estiu de Gurb 2021 4 de juny de 2021

  El Lokal d'Estiu és un servei d’educació en el lleure, per a nois i noies de 12 a 16 anys, que ofereix l’Ajuntament de finals de juny i tot el juliol, en horaris de matí de 9 a 13h o de 9 a 15h si es queden a dinar, dilluns, dimarts i dijous.

 • Casal d'Estiu de Gurb 2021 Casal d'Estiu de Gurb 2021 4 de juny de 2021

  El Casal d'Estiu és un servei d’educació en el lleure, per infants de 3 a 12 anys d'edat (P3 a 6è.), que ofereix l’Ajuntament des de finals de juny, tot el juliol i les dues primeres de setembre, en horaris de matí de 9 a 13h o de 9 a 15h si es queden a dinar, de dilluns a divendres.

 • Plànol 1 emplaçament Obres al Passeig de Prixana 1 de juny de 2021

  El dimecres dia 2 de juny i dijous 3, es donarà pas alternatiu als vehicles per les obres d'execució d'una rasa.

 • Inauguració de l'Arbre dels Records Inauguració de l'Arbre dels Records 27 de maig de 2021

  Aquest dissabte 29 de maig, a les 12 h al Parc de l'Era (Polígon La Ronda), es farà la presentació i s'inaugurarà l'Arbre dels Records, un espai en record dels nadons que van morir durant la gestació, al néixer o als pocs dies de néixer. 

 • Mar terra aire Nous espais lúdics a Les Escoles 21 de maig de 2021

  Aquesta setmana, els alumnes de Les Escoles de Gurb han estrenat noves zones de jocs.

 • Premiats Festa Sant Isidre Festa de Sant Isidre 2021 17 de maig de 2021

  Aquest diumenge es va celebrar la tradicional Festa de Sant Isidre als voltants de la parròquia de Granollers de la Plana de Gurb amb una alta participació.

Darrera actualització: 16.03.2021 | 17:08
Darrera actualització: 16.03.2021 | 17:08