Els Reis arriben i reparteixen molta màgia a Gurb

Divendres, 6 de gener de 2023

La cavalcada va recórrer el nucli urbà de Gurb davant de l'expectació de moltes famílies i infants, que els van rebre amb il·lusió i moltes ganes.

Il·lusió i molta màgia en l'arribada de Ses Majestats, els Reis d'Orient, a Gurb la nit de Reis. L'arribada de la comitiva reial va estar marcada per la gran expectativa de tota la mainada que esperava, acompanyats de les seves famílies, la màgica cavalcada de Reis al centre urbà del municipi.

Com sempre, la comitiva estava formada per tots els patges, acompanyants i ajudants dels Reis Mags, que van repartir caramels i somriures entre tota la quitxalla. També els van escoltar els teiers i el Grup de Batucada 'Batec d'un Somni' de Gurb.

El recorregut de la cavalcada arribada de l'Orient va engegar motors a rotonda de Can Violi a les 7 del vespre, i va recórrer bona part de la carretera de Sant Bartomeu fins a arribar a l'Esperança, on va acabar. Després de recórrer el tram més urbà i cèntric del poble, la comitiva reial es va establir a la plaça de l'Ajuntament, on l'alcalde els va fer entrega de la clau que obre totes les portes.

Un cop instal·lats allà, tots els infants van poder veure de prop els tres Reis Mags, que ja els van oferir un petit present per anar-los preparant per a tota la màgia de la nit.

Finalment, i no massa tard, els Reis Mags van recollir el campament i van preparar-se per una intensa nit de repartir regals a tota la mainada de Gurb, que aquest matí s'han despertat carregats d'il·lusió i, els que s'haguessin portat bé, molts regals.

Darrera actualització: 6.01.2023 | 14:07