20è aniversari Escola de Música de Gurb

Dijous, 27 d'octubre de 2022 a les 00:00

Aquest dimecres 26 d'octubre es van presentar els actes de celebració dels 20 anys de l'Escola de Música de Gurb.

L'any 2002 un grup de pares de les Caramelles de Gurb, tenien la inquietud de crear una escola de música. Una escola adaptada a les necessitats d'un poble petit i amb la voluntat que fos accessible a tothom i tenir l'oportunitat de què els gurbetans es poguessin formar en el món de la música d'una forma més amena i propera, amb una bona formació pedagògica per qui volgués encaminar el seu futur cap a la Música.

Després de 20 anys de la seva proposta s'ha consolidat i avui és una de les escoles de música de la comarca amb més alumnes, per sota de Vic i Manlleu. Al llarg d'aquests anys diversos alumnes formats a l'Escola de Música de Gurb han cursat el Grau Professional i fins i tot algun ha arribat a l'ESMUC.

Des de l'Ajuntament l'alcalde Josep Casassas, agraeix "l'esforç i treball de les famílies impulsores i a tots els professors, professionals i alumnes que han convertit l'EMMGurb en un orgull pel poble de Gurb".

Per commemorar el 20è aniversari s'han programat diversos actes i activitats que podeu consultar el detall en el document adjunt.

Podeu trobar informació de l'escola a la seva pàgina web: www.emmgurb.cat

Darrera actualització: 09.03.2023 | 22:06