Sant Jordi a Gurb

Dimecres, 21 d’abril de 2021

Aquest any us convidem a fer un Sant Jordi a Gurb!!

Iniciarem les activitats de la diada de Sant Jordi el divendres 23 d'abril, on la Mercè Arànega, escriptora i il·lustradora, signarà llibres pels nens i nenes de Les Escoles de Gurb a la plaça de l'Ajuntament de Gurb de 10h a 12h del matí.

A la tarda podreu trobar a la plaça parades de roses i llibres i s'hi faran activitats musicals i culturals. Entre les parades hi podreu trobar parada de llibres de segona mà a càrrec dels pares i mares dels alumnes de 6è de Les Escoles de Gurb, i també podreu comprar els llibres dels/les escriptors/es gurbetans/es: Teresa Saborit, Montse Homs, Jordi Molas, Teresa Martí Gaudes, David Tona i Carles Mundó.

De 17h a 17:30h podreu gaudir de les actuacions de l'Escola de Música de Gurb, de 17:30h a 18h lectura de textos de l'escriptora, Teresa Martí Gaudes i de 18h a 19h el grup musical de Gurb "Geluc" ens farà un concert.

Per acabar la diada, a les 19h, l'escriptora Montse Homs ens farà una lectura d'un fragment de la seva obra i signarà llibres.

La diada compta amb la col·laboració de: les Escoles de Gurb, l'AFA de les Escoles, l'Institut de Gurb, l'Escola de Música de Gurb, l'Espai Activa't de Gurb, la Residència Mas Vella Terra, la Fundació El Parés i la llibreria Foster & Wallace.

Pel que fa al dissabte 24 d'abril, a les 17h farem una festa infantil per als més petits de la casa a càrrec de Jordi Tonietti & The Bus Band al pavelló de Gurb, i el diumenge 25 d'abril a les 18h podrem gaudir de l'espectacle de màgia del Mag Lari també al pavelló de Gurb. 

L'Ajuntament de Gurb us desitja un feliç Sant Jordi a tots i totes!!

Darrera actualització: 22.04.2021 | 13:03