Festa de Sant Isidre 2021

Dilluns, 17 de maig de 2021

Aquest diumenge es va celebrar la tradicional Festa de Sant Isidre als voltants de la parròquia de Granollers de la Plana de Gurb amb una alta participació.

Aquests primers dies de primavera conviden a festa i gaudir de l’exterior i més aquest any amb la pandèmia. Una bona excusa és la Festa de Sant Isidre de Granollers de la Plana, un moment propici per la trobada i passar una bona estona amb els veïns.

Així doncs, a banda de la tradicional mostra de maquinària i bestiar, el diumenge 16 de maig es va poder gaudir d’un magnífic mercat de pagès amb parades d’alimentació, planter i diferents empreses de subministraments agrícoles i ramaders, que van complementar la tradicional benedicció de tractors, la demostració d'habilitats amb els tractors i una demostració de com és el treball de la terra amb les diferents eines del camp.

Cal remarcar i posar en valor la bona afluència de visitants, que gràcies a una bona organització i control d’accés van poder gaudir de l’esdeveniment respectant i complint en tot moment les mesures de prevenció pel Covid-19.

Des de la comissió organitzadora es vol agrair la participació i la col·laboració de les diferents empreses, particulars, entitats i a l'Ajuntament que un any més l’han fet possible.

L’Ajuntament també vol mostrar el seu agraïment a tots i especialment als membres de la comissió per la seva tasca i organització.

En aquest enllaç podeu trobar un recull d’imatges de la festa: https://bit.ly/3byTagv

Darrera actualització: 17.05.2021 | 15:01