Jornada multiesportiva amb bona participació a Gurb!

Dimarts, 18 d’abril de 2023

La jornada es va organitzar al pavelló de Gurb, on entitats i esports del municipi i també de fora van oferir tastets a la mainada i a tothom en general.

Bona participació en la jornada multiesportiva que es va organitzar dissabte al pavelló de Gurb, en la qual es van oferir tastets durant tot el matí de diferents esports que es practiquen a Gurb i també en altres municipis veïns. L'activitat es va centrar tant a dins del pavelló com a tota la zona esportiva del voltant, oferint possibilitats de tota mena a les famílies que es van acostar a gaudir d'un matinal esportiu.

La varietat va ser la protagonista de la jornada, amb esports de tota mena i per a tots els gustos. Les entitats del municipi van oferir píndoles de patinatge, gimnàstica i voleibol, a més de les diferents modalitats que van portar les entitats convidades d'altres municipis de la comarca. Els tastets es van oferir principalment a la mainada, però també es va fer partícips als adults i familiars que es van acostar. 

Per arrodonir la jornada lúdica i esportiva tothom va poder gaudir d'un bon esmorzar, per reposar les forces que s'havien gastat provant la bona varietat d'esports que es van presentar en la jornada multiesportiva de dissabte. En general va tractar-se d'un matí d'allò més animat i ple de moviment, amb molt bones sensacions per part de tots els participants.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 16:16