Acompanyament musical en els cementiris per Tots Sants

Dijous, 2 de novembre de 2023

Els cementiris de les quatre parròquies de Gurb van comptar amb acompanyament musical per fer companyia a les famílies en una diada de record als difunts. 

Un any més, els cementiris de les parròquies de Sant Julià Sassorba, Sant Esteve de Granollers de la Plana, Sant Andreu de Gurb i Sant Cristòfol de Vespella van comptar amb acompanyament musical durant el matí de la diada de Tots Sants, per fer companyia a totes les famílies que es van acostar a visitar els seus familiars. Va ser una jornada molt emotiva, on la música va ajudar a crear un ambient bonic i respectuós en una diada tan important com aquesta. 

Les actuacions musicals als cementiris es van escampar durant tot el matí, coincidint en mesura del possible, amb les misses que van tenir lloc a totes les parròquies. A més, en aquests moments de màxima assistència, també va tenir lloc el gran recapte de diners per a Osona Contra el Càncer, de la mà de la secció local que aquesta associació solidària té al nostre municipi. La bona voluntat de tots els i les assistents va acabar d'arrodonir la jornada a Granollers de la Plana i Sant Andreu de Gurb.

Darrera actualització: 2.11.2023 | 10:04