Aprovats diversos projectes d'urbanització i millora a Gurb

Dimecres, 20 de desembre de 2023

Tots els punts en l'ordre del dia del Ple Ordinari del mes de desembre van aprovar-se, la majoria d'ells per unanimitat a excepció d'un, on Junts es va abstenir.

Gurb va tancar l'any 2023 en el que a plens municipals respecta amb una extensa sessió plenària que va portar més de 20 punts i diverses llicències d'obres i decrets d'alcaldia en l'ordre del dia del passat dilluns 18 de desembre. Tots els punts van aprovar-se, la majoria d'ells per unanimitat.

En el Ple Ordinari es van presentar tres importants projectes de millora i d'urbanització a Gurb, centrats en la pacificació de l'N-152a amb semàfors, la nova rotonda a l'encreuament del carrer Palau i el carrer de la Via i la urbanització del carrer de la Feixa.

Tots aquests projectes van aprovar-se amb unanimitat a excepció de la pacificació amb semàfors de l'N-152a, on Junts per Gurb va abstenir-se al·legant que es podrien fer altres actuacions més econòmiques i que tindrien el mateix efecte. Des de l'equip de govern es va explicar en detall el projecte, que finalment es va aprovar per majoria simple. 

La resta de punts presents en l'ordre del dia van rebre el suport de tots els assistents, en el que va ser un darrer ple tranquil i amb molta unanimitat per tancar l'any 2023. 

Darrera actualització: 6.03.2024 | 11:36