Aquest estiu, ioga aeri i ioga a la gespa a Gurb

Dilluns, 12 de juny de 2023 a les 18:30

Ja estan obertes les inscripcions per participar en les sessions de ioga aeri i de ioga a la gespa previstos pels mesos d'estiu a Gurb. 

Fes salut i cuida el teu cos aquest estiu amb les propostes de ioga que presenta l'Ajuntament de Gurb aquest estiu, amb dues modalitats diferents per adequar-se a totes les necessitats i gustos dels veïns i veïnes que s'hi vulguin apuntar. Les inscripcions per participar-hi estan obertes des d'aquesta mateixa setmana i fins al 28 de juny, i en total hi haurà quatre franges d'horaris (dues per cada modalitat) repartides durant els mesos de juliol i setembre. 

La primera proposta a arribar serà el ioga aeri, que començarà la setmana del 26 de juny i que s'allargarà fins al 30 de juliol, tenint en compte que la setmana del 10 de juliol no hi haurà classes. Aquesta mateixa activitat es repetirà a principis de setembre, començant el dia 4 i acabant el 29 d'aquest mateix mes. Les sessions es faran sempre a la sala de ioga en dijous i divendres, separant els grups en infants (dijous al matí), adolescents (divendres a la tarda) i adults (dijous a la tarda)

El cas del ioga a la gespa serà molt similar a la proposta que s'organitzarà a la sala de ioga, però en aquest cas es farà als jardins de l'Esperança. També es farà una sessió durant el mes de juliol, prevista entre els dies 3 i 24 d'aquest mateix mes, i una al mes de setembre, iniciant-se el dia 4 i acabant el 25 del mateix mes. En aquest cas les sessions estan previstes pels dimecres i dijous, separant els grups en ioga suau i hatha ioga (dimecres tarda tots dos) i hatha ioga i hatha vinyasa (dijous, matí i tarda)

Les inscripcions es poden tramitar de manera telemàtica o bé directament al Punt Jove de Gurb, i tindran un preu de 28 euros per persona i mes (24 euros en cas de persones jubilades). Com a material necessari només cal portar roba i calçat còmode, així com una estora, una manta (ioga a la gespa), un coixí (ioga a la gespa) i una ampolleta d'aigua.

Inscripcions on-line Ioga a la gespa (Juliol)

Inscripcions on-line Ioga a la gespa (setembre)

Inscripcions on-line Ioga aeri (juliol)

Inscripcions on-line aeri (setembre)

Trobareu els cartells amb tots els detalls d'aquestes propostes en aquesta mateixa notícia. 

Darrera actualització: 13.06.2023 | 11:39