Aquestes festes, tallers variats de Nadal a Gurb

Dijous, 15 de desembre de 2022 a les 10:00

El Punt Jove de Gurb ens porta, de cara a aquestes festes, una bona varietat de tallers diversos per aprofitar les vacances de la millor manera.

Les festes de Nadal venen carregades de propostes diverses i d'allò més útils a Gurb gràcies als tallers que proposa el Punt Jove durant aquest període de Nadal. Repartits entre els mesos de desembre i gener estan previstos un total de 5 tallers diversos pensat tant per joves com per a adults.

Tots els tallers comptaran sempre amb la presència i assessorament d'un professional del sector que es tracti, per tal de treure el màxim profit dels coneixements que aportarà. Alhora, cada taller requereix inscripció individual, que es tramitarà sempre al Punt Jove de Gurb, on també s'efectuarà el pagament dels tallers que tinguin un cost.

En cas que els participants en els tallers siguin menors d'edat, en el moment de formalitzar la inscripció també s'haurà d'adjuntar una autorització familiar. Els tallers programats per aquests mesos són els següents:

 

Taller per buscar feina per Nadal i elaborar un bon CV


Si durant aquestes festes, i de cara al 2023, tens al cap buscar feina, aquest taller és per a tu. Està enfocat principalment a joves a partir de 16 anys, i comptarem amb la presència d'en Bernat, persona referent d'ocupació juvenil osona. Ens resoldrà tots els dubtes i també aportarà eines per buscar feina i, sobretot, per elaborar un bon currículum. Es farà el dimarts, 13 desembre, de 17.30 a 19.00 al Femer, i és totalment gratuït.

 

Taller de 'Decoupage'

En aquest taller coneixerem aquesta tècnica manual per decorar diferents tipus d'objectes. Aquesta decoració, d'origen francès, consisteix bàsicament a decorar enganxant talls de papers de diferents colors sobre l'objecte a decorar. El taller està pensat per persones a partir de 10 anys i es farà el dimecres, 21 de desembre, de 17.30 a 19.00 al Femer. Té un preu de 5 euros per persona.

 

Taller de lectura d'etiquetes

Si sempre t'han cridat l'atenció els ingredients dels aliments que mengem, o t'interessa conèixer de primera mà els tòxics més nocius en els productes d'higiene diària, el taller del 27 de desembre t'interessarà molt. Pots portar els teus productes de casa, per comentar-los entre totes i tots. A causa dels coneixements necessaris, el taller està pensat per a majors d'edat, i es farà al Femer a les 7 de la tarda. És totalment gratuït i a mans de l’Adriana Vidal.

 

Taller d'elaboració d'un sac tèrmic d'espígol

En aquest taller elaborarem un sac tèrmic d'espígol, un utensili que té molts beneficis per la salut. Entre tots els que aporta, hi destaca l'alleujament de dolors menstruals, cervicals o d'articulacions, i es poden col·locar directament sobre la zona afectada. El taller està pensat per a joves a partir de 16 anys i es farà el dimarts, 3 de gener, de 18.30 a 20.00 al Femer. Té un preu de 15 euros per persona.

Aquest taller estarà dinamitzat per les dones del Cosidor Pas a Pas de l’Associació Casal Claret de Vic.

 

Taller d'elaboració d'espelmes

Seguint amb els tallers manuals, el divendres 16 de gener es farà un taller d'elaboració d'espelmes artesanes, on n'aprendrem a fer amb decoració nadalenca per aquestes festes. Un cop acabada, cadascú es podrà emportar la seva a casa. Aquest taller, per la complexitat, està pensat per a joves de més de 18 anys, i té un cost de 10 euros per persona. Serà al Femer de 18.00 a 19.30.

 

Per més informació respecte als tallers consulteu el díptic o poseu-vos amb contacte amb la Laura del Punt Jove al telèfon 938869320 o bé al mail puntjove@gurb.cat. Les inscripcions es podran tramitar en aquests horaris:

  • Matins de dimarts a divendres de 9.30 a 13.00
  • Tardes de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00

 

Darrera actualització: 14.12.2022 | 20:12