Arriba carregat d'esports el Casal de Setmana Santa a Gurb

Dimecres, 6 de març de 2024

La visita d'uns extraterrestres aficionats als esports portaran a la mainada de Gurb a descobrir un bon reguitzell d'esports els matins del 25 al 28 de març.

Ja estan obertes les inscripcions pel Casal de Setmana Santa a Gurb, que arriba farcit d'activitat esportiva gràcies a la visita dels 'Esports invaders', uns amics extraterrestres aficionats als esports que estan estudiant el nostre planeta per conèixer totes les activitats esportives possibles. Des de Gurb els ajudarem aquesta Setmana Santa!

El casal de Gurb engegarà motors el dilluns 25 de març i s'allargarà fins al dia 28, coincidint amb les vacances de Setmana Santa als centres escolars. L'horari serà de 9 del matí a 1 del migdia, amb servei d'acollida de 8 a 9 i també amb servei de menjador d'1 a 3 del migdia. 

Les preinscripcions ja es poden tramitar directament des del portal DiverSport, i compten amb un total de 50 places per a nens i nenes entre 3 i 12 anys. El preu del casal és de 40 euros, amb suplements pels serveis de menjador (26 euros) i d'acollida al matí (6 euros). Teniu tots els detalls i els preus detallats en l'enllaç d'aquesta mateixa notícia. 

Darrera actualització: 6.03.2024 | 11:11