Arriba la 13a festa del barri 'El Soler' de Gurb

Dimecres, 28 de juny de 2023 a les 18:30

El dissabte 15 de juliol el barri "El Soler" celebrarà la seva tradicional festa, que arribarà a la 13a edició amb una bona varietat d'activitats durant el dia.

El barri d'El Soler celebrarà festa grossa aquest pròxim dissabte, 15 de juliol, amb l'arribada de la 13a edició d'una festa que omplirà tot el barri de moviment i activitats durant tota la jornada. Des de les 9 del matí ja hi haurà moviment a la plaça del Soler, amb un esmorzar de Pagès que portarà pa amb botifarra als més grans (3 euros incloent-hi beguda) i una xocolatada amb coca per la mainada (gratuït), que ajudarà a agafar forces per tot el que vindrà durant el dia. 

D'11 a 1 del migdia hi haurà inflables esportius per a grans i petits a la mateixa plaça, activitat que clourà amb el tradicional vermut familiar a la 1 del migdia (gratuït per als assistents).

Ja al vespre arribarà la traca final de la festa, amb música i rauxa de la bona de la mà de 'La banda del Drac', un grup que ens portarà música fresca amb versions i grup de ball. Un cop acabada l'actuació, per aquells que encara tinguin ganes de més, arribarà la sessió de 'DJ Jolie', que rematarà una nit rodona per celebrar les festes de tot un barri. Durant tota la nit hi haurà servei de bar, amb begudes i còctels de tota mena. 

A més, també es podrà disposar de taules i cadires per gaudir de l'actuació musical, per poder prendre així un bon refrigeri de cava i coca per només 10 euros. Cal reservar-ho el mateix dia a la barra. 

Darrera actualització: 28.06.2023 | 18:07