Arriba la Festa de Sant Isidre

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge 15 de maig, torna la tradicional Festa de Sant Isidre als voltants de la parròquia de Granollers de la Plana de Gurb. 

En aquesta edició, l’organització vol engegar els motors abans i preparar un sopar el divendres dia 13 al Prat de Sant Isidre de Granollers de la Plana. Els interessats us podeu apuntar a l’enllaç https://forms.gle/XpuUMDCbPhFKAZJD9. Cal posar nom i cognom de cada una de les persones que hi assistirà. (Data límit: dijous 12 de maig a les 24h).

El diumenge, durant tot el matí, podrem gaudir d’una fira de pagès en defensa del sector, les tradicions i les innovacions amb un mercat tradicional, una mostra de maquinària i una exposició de bestiar.

Les activitats s’iniciaran a les 9h amb un esmorzar per agafar forces. Durant tot el matí hi haurà servei de bar.

A les 10h, arrencarà la demostració d'habilitats amb el tractor, amb obsequi per tots els participants, i a les 11h tindrà lloc la missa a la parròquia de Sant Esteve de Granollers de la Plana.

Tot seguit, farem el vermut i gaudirem de més demostracions, i a continuació es farà el lliurament de premis de les habilitats amb el tractor i fi de festa.

Us hi esperem!

Podeu trobar més informació al compte d’Instagram: @santisidre_granollersdelaplana

Darrera actualització: 16.05.2022 | 14:12