'Arribar i ploure' omple la tercera nit musical a Gurb

Dimecres, 30 d'agost de 2023 a les 00:00

El grup va fer honor al seu nom, ja que la pluja va obligar a portar el concert al teatre, però va acabar omplint en una gran nit de concert i diversió.

El tercer concert de les vespres musicals de Gurb va omplir el teatre amb les melodies del grup 'Arribar i Ploure', que va fer honor al seu nom en una vesprada marcada per la pluja i per un gran concert d'improvisació que va deixar el pavelló ben alt en el tercer concert d'aquesta quarta edició dels Vespres Musicals del nostre municipi. 

La improvisació de tots dos artistes va ser la gran protagonista del concert, sent el públic l'encarregat de decidir els temes que tractaven els artistes, entre els quals van destacar: Tarradellas, independència, futbol femení o buscar xicot. Només amb aquestes premisses, 'Arribar i ploure' va fer volar la imaginació i les melodies per oferir un gran espectacle. 

Enguany als Vespres Musicals de Gurb ja hem pogut gaudir de 'Cloc, el musical' i del concert de Guillem Ramisa i Pol Devesa (jove músic gurbetà), en la que ha estat una concorreguda i participada quarta edició d'aquest certamen.

Darrera actualització: 30.08.2023 | 11:04