Arriben les Jornades Càpsula d'orientació acadèmica

Divendres, 19 de gener de 2024

Els dies 24 i 25 de gener arriben al recinte firal del Sucre la desena edició de les Jornades Càpsula, centrades en l’orientació acadèmica i professional.

L'àrea de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i els Serveis de Joventut de la comarca han organitzat aquesta pròxima setmana una nova edició de les Jornades Càpsula, la trobada d'orientació acadèmica i professional a la comarca d'Osona. Es farà al recinte firal d'El Sucre els dies 24 i 25, i comptarà amb infinitat de propostes d'orientació i tallers.

Com en edicions anteriors el recinte obrirà dos matins per l'alumnat de 4t d’ESO, PFI, programes de noves oportunitats i oferta alternativa de la comarca. Com a novetat d’enguany també s’ha convidat a l’alumnat de Cicles Formatiu i Batxillerats. Està previst que hi assisteixen més de 2.700 joves dels diferents centres educatius de la comarca.

Una altra novetat d’aquesta desena edició, ha sigut l’aposta de convidar a diverses universitats catalanes per poder ampliar l'oferta formativa postobligatòria. A més, el dia 25 de gener de 4 de la tarda a 7 del vespre, Càpsula obre les portes al públic en general, sense necessitat d’inscripció prèvia, per tal que professionals, famílies i joves puguin visitar les jornades. 

Durant aquests dos dies el recinte d'El Sucre acollirà: xerrades, estands de diferents estudis postobligatoris, punts d'orientació acadèmica personalitzada i també activitats destinades a l'autoconeixement, la presa de decisions i el benestar emocional.

Darrera actualització: 19.01.2024 | 10:53