Baixada de teies concorreguda i solidària a Gurb

Dilluns, 18 de desembre de 2023

Un any més, Gurb va acollir una concorreguda i participada baixada de teies i una botifarrada que va aconseguir recaptar més de 3.000 euros per Osona Contra el Càncer.

Gurb va tornar a gaudir, aquest cap de setmana, d'una de les tradicions més concorregudes i esperades al nostre municipi, la baixada de teies, que un any més va tornar a ser tot un èxit de participació i de rebuda. Com ja és habitual, els teiers van partir del castell de Gurb i, tot il·luminant el cel amb les flames que portaven al damunt, van seguir el camí fins a la plaça 1 d'Octubre de Gurb, on es va fer la gran fi de festa compartint una botifarrada solidària. 

Any rere any aquesta tradició va sumant més adeptes, arribant a un 2023 que no va defraudar pel que fa a participació i, sobretot, a recaptació a favor d'Osona Contra el Càncer. En total, en la botifarrada popular posterior a la baixada de teies, es va aconseguir recaptar 3.625 euros que es donaran íntegrament a l'entitat solidària que lluita contra el càncer a la nostra comarca, deixant constància d'una gran participació en l'edició d'aquest 2023 de la nostra tradicional baixada de teies.

 

Darrera actualització: 18.12.2023 | 13:58