Bons resultats de les gimnastes de la UE Gurb

Diumenge, 13 de març de 2022 a les 00:00

La Unió Esportiva Gurb ha participat aquest cap de setmana a la fase Classificatòria pel Campionat Estatal de gimnàstica rítmica, que tindrà lloc del 21 al 24 d’abril a Saragossa, i ha obtingut una medalla.

La competició es va disputar aquest dissabte i diumenge al pavelló d’esports de Girona, en una competició de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica on van participar 141 gimnastes. En total, l’equip entrenat per Melinda Erica Martin va competir amb quatre gimnastes, i van assolir un meritori tercer lloc.

El resultat més destacat el va aconseguir la Júlia Bernabé, que va pujar el tercer graó del podi en la categoria infantil, nivell 7. També cal destacar la Carla Bosoms, categoria benjamí nivell 7, i la Ivet Batlle, cadet nivell 7, que totes dues van obtenir el bitllet pel Campionat Estatal que tindrà lloc del 21 al 24 d’abril a Saragossa.

L’altra representant del club que va prendre part en la classificatòria va ser l’Arlet Aguayo, en categoria infantil, que malauradament en aquesta ocasió no va aconseguir la classificació.

Des de l’Ajuntament volem felicitar totes les gimnastes i entrenadora pels resultats obtinguts i animar-les pel Campionat Estatal.

Darrera actualització: 14.03.2022 | 09:39