Calçotada popular amb molt bona participació a Gurb

Diumenge, 26 de març de 2023

Aquest dissabte, acompanyats d'un ambient primaveral, una cinquantena de persones van participar en la calçotada i vermut musical organitzat pel Femer.

Molt bona participació en el retorn després de la pandèmia de la tradicional calçotada popular organitzada pel Femer a Gurb, amb una cinquantena de comensals de totes les edats. L'activitat es va fer aquest dissabte, i també va comptar amb un vermut musical de la mà de Dantuvi. 

La jornada va ser molt animada i concorreguda des d'un bon començament, augurant que aquesta festa popular tornaria amb molta força al municipi, i no va defraudar. El dinar organitzat pel Punt Jove de Gurb va constar de calçots i carn a la brasa, menú que va agradar a tothom i va crear un ambient d'allò més alegre durant tot el dia

La recuperació d'aquesta activitat, amenitzada també pel vermut musical previ, va ser molt ben rebuda per part de la cinquantena d'assistents, que van mostrar-se molt contents que aquesta jornada festiva no s'hagi perdut. Va ser una jornada rodona i on la comunitat, el bon temps i l'alegria van ser-ne els grans protagonistes.

Darrera actualització: 26.03.2023 | 18:28