Caminada amb rerefons cultural i patrimonial a Gurb

Diumenge, 22 d’octubre de 2023

El Casal de la Gent Gran de Gurb va organitzar aquest dissabte una caminada que va cloure amb una explicació cultural i patrimonial de la mà de Montserrat Rocafiguera.

El Casal de Gurb va organitzar aquest dissabte, 21 d'octubre, una caminada entre les parròquies de Sant Esteve de Granollers de la Plana i Sant Fruitós del Grau (o de Quadres) que va comptar amb una molt bona participació i que va resultar ser d'allò més interessant per tot el rerefons cultural i patrimonial que va tenir. 

Més enllà de la caminada, ideal per passar un bon matí de dissabte en bona companyia i tot fent esport, la caminada també va comptar amb una xerrada final a càrrec de Montserrat Rocafiguera on es va tractar tot el patrimoni cultural, arquitectònic i patrimonial que tenim al nostre municipi.

Va ser una explicació d'allò més interessant i que va agradar molt a tots els assistents. Volem agrair la iniciativa i la proposta cultural impulsada pel Casal de Gurb, a qui volem felicitar per la bona rebuda que va tenir aquesta iniciativa. 

Darrera actualització: 22.10.2023 | 18:57