Campus Futbol

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 00:00

El campus de l’UE Gurb és un espai on els nens i nenes que s’hi apuntin gaudiran de diferents activitats. No només farem activitats de futbol, sinó que cada setmana hi haurà diferents activitats, com és la visita al Boting de Vic, o les activitats de Bubble Football i Futbolí Humà. A part d’aquestes activitats també hi farem acampades i alguna excursió per les rodalies de Gurb i així conèixer més el nostre municipi.

Aquest campus va destinat a nois i noies d’entre 4 i 16 anys, des de l’última setmana de juny i durant tot el juliol. L’horari de l’activitat és de 9:00 a 13:00, amb un servei d’acollida de 8:00 a 9:00.

El Campus es realitzarà a les instal·lacions municipals del camp de futbol de Gurb.

El termini per a les inscripcions es poden realitzar fins al divendres 18 de juny. Per a fer les inscripcions, podeu fer-ho a través del següent enllaç. Per resoldre qualsevol classe de dubte, podeu contactar a l'adreça esdevenimentsgurb@gmail.com.

El nostre campus segueix totes les mesures higièniques marcades per les entitats pertinents. Per aquest motiu us demanem que davant qualsevol símptoma contacteu amb la direcció del campus i puguem prendre les mesures pertinents entre tots.

Totes les activitats estan sotmeses a canvis segons les circumstàncies del moment.

Ara només falta apuntar-vos-hi i gaudir dels nostres tècnics!

Darrera actualització: 16.06.2021 | 12:04