Cap de setmana farcit d'activitats de Nadal a Gurb

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 13:30

Aquest dissabte, 17 de desembre, arriben al poble activitats tan tradicionals com la baixada de teies, la fireta de Nadal o el matinal solidari per La Marató.

Gurb s'omplirà d'esperit nadalenc i solidari aquest dissabte gràcies a un bon reguitzell d'activitats de tota mena per gaudir en família durant tot el dia. El moviment ja serà patent des de bon matí, concretament des de les 10, a diferents punts del poble. Paral·lelament, a les 10 començarà tant la Fireta de Nadal com el Matinal Solidari a favor de La Marató de TV3.

Enguany, la Fireta de Nadal es concentrarà durant tot el matí a la Plaça U d'Octubre de Gurb, allargant-se fins a les 2 del migdia. La fira estarà farcida de parades amb productes artesans i de proximitat, ideals per avançar-se a les festes de Nadal amb unes compres anticipades.

Alhora, i concentrant-se a la plaça de l'Amistat, a les 10 del matí també començarà el Matinal Solidari per La Marató. Estan previstes diferents activitats que es repartiran fins a la 1 del migdia, incloent-hi spinningzumba i tallers infantils. Un cop acabi tot, a la 1, el Grup de Ball de Gurb ens oferirà una actuació. Les inscripcions es poden tramitar el mateix dissabte de manera presencial, amb una aportació mínima de 5 euros a favor de La Marató de TV3.

 

La baixada de teies, un clàssic a Gurb

Com no podia ser d'altra manera, no podem acostar-nos a les festes de Nadal sense gaudir abans de la nostra tradicional baixada de teies, organitzada pels Teiers de Gurb.

L'activitat també està prevista pel dissabte, 17 de desembre, però ja a la tarda, a partir de 2/4 de 6 al Castell de Gurb per fer l'encesa de teies. A les 18.45 es farà una pausa al Pla de les Bruixes per, ja a les 8 del vespre, fer l'encesa del 'Gran Teiot' a la Plaça U d'Octubre. Ja per acabar, i acompanyats pel foc del 'Gran Teiot', tindrà lloc el sopar popular i concert amb PD Teies i bon ambient a la mateixa plaça.

Cal destacar que per participar tant en la baixada de teies com en el sopar cal inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç. Inscriure't a la baixada de teies té un preu simbòlic d'un euro, mentre que el sopar, de botifarra i beguda, en costarà vuit. Tots els beneficis tant del sopar com de les inscripcions es destinaran íntegrament a Osona Contra el Càncer. Teniu temps per inscriure-us fins aquest dijous, 15 de desembre.

Darrera actualització: 13.12.2022 | 13:23