Carnestoltes d'èxit i molt bona participació a Gurb

Dilluns, 6 de març de 2023

Un total de vuit comparses i més de 400 participants van prendre part en la rua de Carnaval d'aquest 2023, que també va tenir molta afluència de públic.

Carnaval amb molt bona participació i públic el que es va viure aquest cap de setmana pels carrers i places de Gurb, amb un total de vuit comparses fetes expressament per al Carnaval de Gurb i formades per més de 400 persones recorrent i portant vida a tot el recorregut del Carnestoltes d'aquest 2023.

Foto: Jaume Ayats

Tant el nivell com la participació van ser els més elevats de les darreres edicions, recuperant l'espectacularitat de la festa i omplint de rauxa el municipi. L'afluència no va ser bona només sobre les carrosses, sinó que també hi va haver moltes persones que es van acostar a gaudir de la festa a peu de carrer.

Foto: Jaume Ayats

La sortida de la rua es va fer des de l'avinguda Osona, i l'arribada i fi de festa es va preveure al pavelló de Gurb, on es va arribar tarda enllà després de recórrer vies com l'avinguda Sant Bartomeu i Diagonal i la plaça del Triangle. Un cop ja al pavelló, es va gaudir del final de festa i l'entrega de premis a les comparses.

Foto: Jaume Ayats

Les vuit comparses que van prendre part en la rua d'aquest any van ser Sexy Blue, The Great, Grup de Ball, Bye Bye Birds, MOOR Gurb i les premiades en diferents categories KinKakau (millor coreografia), Claudiashow (millor carrossa), Salvem elplaneta (millor disfressa) i Xafarranxos (millor comparsa).

Foto: Jaume Ayats

Un cop entregats tots els premis, i seguint el ritme i la rauxa de tota la jornada, es va tancar la diada de Carnestoltes amb una botifarrada popular i un concert amb Dalton Bang, que va animar la vesprada d'un dia de gran afluència i moviment al municipi.

Darrera actualització: 6.03.2023 | 19:41